• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer.rs

15.09.2017

10:26

NA METI KOMENTARA! Verica Rakočević progovorila o odnosu sa svekrom i svekrvom!

Showbiz

NA METI KOMENTARA! Verica Rakočević progovorila o odnosu sa svekrom i svekrvom!

Podeli vest

Verica Rakočević je konačno odgovorila na pitanje kako su Veljkovi roditelji reagovali kada su saznali za njihovu romansu

Razlika između Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je 35 godina, a njegovi roditelji su mlađi od nje i kada su saznali sa kim se zabavlja njihov sin reakcija je bila neočekivana.

- Mislite ono jadna njegova majka? Ona poznata klasična priča o snaji koja dolazi u kuću, pa se ona i svekrva mrze u našem slučaju pada u vodu. Veljkova majka mlađa je od mene, kao i svekar, a na tu temu često se šalimo - rekla je Verica Rakočević za "Story" i istakla je kako se Veljkovi roditelji ophode prema njoj.

- Veljkov tata, kad smo kod njih u poseti, pa ga pozove prijatelj telefonom, kaže: "Ne mogu dugo da pričam, ovde su nam deca". Šta da kažem osim: "Nemoj Laki, majke ti", ali on tvrdi da nas tako doživljava. Moja svekrva je neverovatno inteligentna žena i božanstvena osoba. Njoj je odmah bilo jasno šta će se desiti... Kada su se pojavile naše prve slike u novinama, otišla je na posao, a radila je u SUP-u, stavila ih na sto i rekla: "Ajde, da više ne bude komentara, ovo je moja snaja". Kada rastete uz takve roditelje, ne možete da budete drugačiji nego što je Veljko - ispričala je Verica Rakočević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 6 godina

Apsolutno je tacno da je takav zivotni stav i ponasanje svih u Vericinom najblizem okruzenju a mozda i sire ukljucujuci i samu Vericu rezultat prave zivotne inteligencije koja im omogucava da rastu u sopstvenoj sreci i kao umetnici i kao ljudska bica bez obzira na sve zlo oko njih. Samo nastavite i srecno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija