• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

15.09.2017

15:48

I BOGATI KRADU: Džesiku Bil tuže radnici njenog restorana zbog krađe bakšiša!

Showbiz

I BOGATI KRADU: Džesiku Bil tuže radnici njenog restorana zbog krađe bakšiša!

Podeli vest

Glumica i manekenka otvorila je restoran u martu 2016. s još četvero partnera. Besni radnici tvrde da im šefovi uskraćuju napojnice. Bil i njeni partneri dali su otkaz menadžerki restorana

Nezadovoljni radnici restorana koji je u vlasništvu glumice i još nekoliko ljudi traže oko osamsto hiljada evra odštete. Tvrde da su ih Džesika Bil (35) i suvlasnici varali u platama i bakišima.

- Pogrešno su nam odbili stavke za odmor i obroke od plate, a nisu nam platili ni prekovremene sate - požalili su se radnici.

Radili su i na privatnim zabavama, za koje su vlasnici restorana uzeli desetine hiljada evra, a njima nisu platili rad. 

 

Објава коју дели Jessica Biel (@jessicabiel) дана 26. Феб 2017. у 10:55 PST

- Prisvojili su naše plate koje su naplatili svojim klijentima - ispričalo je devetero bivših radnika i dodali kako im nije jasno zašto nisu dobili 'ni evro' čak i nakon što je menadžerka restorana dobila otkaz. 

Bil je s još četiri partnera otvorila restoran u martu 2016. Restoran je, kažu, 'za decu i njihove roditelje'. Služe i pekarske proizvode, kao i kolače, a u sklopu restorana je i dečija igraonica. 

 

Објава коју дели Jessica Biel (@jessicabiel) дана 31. Јул 2016. у 9:52 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija