• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

21.09.2017

16:22

PAMELA: Nisam zaljubljena u Asanža, ali imam romantičnog partnera!

Showbiz

PAMELA: Nisam zaljubljena u Asanža, ali imam romantičnog partnera!

Podeli vest

Pamela Anderson konačno se izjasnila o glasinama da ima romansu sa Džulijanom Asanžom

Pedesetegodišnja manekenka i glumica izjavila je da je osnivač Vikiliksa „seksi“ — pre nego što je obznanila da ima drugog ljubavnika. 

Gostujući u "Dobro jutro, Britanijo“ u sredu 20. septembra, ostala je nejasna u odgovoru na pitanje o glasinama da je u romantičnoj vezi sa slavnim uzbunjivačem. 

 - Gde god odem, imam romantičnu avanturu. Imam interesantan život i srela sam mnogo zanimljivih muškaraca -  rekla je. 

Na ponovljeno pitanje da li je sa Asanžom u prijateljskim odnosima ili su u ljubavnoj vezi, Andersonova je odgovorila: 

"Prijateljskim. Veoma prijateljskim. Volim Džulijana, on je jedan od najinteresantnijih muškaraca koje sam upoznala. On je mnogo hrabar i ne postoji ništa seksepilnije od odvažnosti.“ 

​Televizijski voditelj Pirs Morgan je pitao: "Znači, romansa?" 

U holivudskom stilu, seks-bomba koja je nosila uski, crni kombinezon, odsutno je rekla: 

 - Jeste…", i nakon što se osmehnula, dodala je: "Ne bih to nazvala romansom, već imam romansu. Može li jedan čovek to uraditi?! To je sve što želim da znam. Veoma sam srećna - dodala je Pamela.

Domaćin je ponovo pitao: "Da li ste zaljubljeni u njega?“ 

"Zaljubljena u Džulijana? Ne, imam romantičnog partnera“, rekla je Andersonova. 


Američka glumica posetila je u utorak 19. septembra Australijanca u egzilu, u Ekvadorskoj ambasadi u Najtsbridžu, u Londonu. Zvezda "Čuvara plaže“ prvi put je posetila Asanža u septembru 2014. 

Sastanak je organizovala Pamela u nameri da ubedi Asanža da podrži njenu novu fondaciju koja se bavi podrškom ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja. Od tada je postala redovan Asanžov posetilac, a fotografisana je kad mu je donosila veganske čizburgere u "politički zatvor" u februaru ove godine. 

Asanž živi u dobrovoljnom političkom izgnanstvu u Ambasadi od juna 2012. u strahu da će biti izručen Sjedinjenim Državama zbog istrage o aktivnostima Vikiliksa. Za njim je izdata evropska poternica zbog optužbi za navodno silovanje u Švedskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija