• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2017

21:04

MAJLI PONOVO ŠOKIRA: Pevačica snimljena gola u zatvorskoj ćeliji!

Showbiz

MAJLI PONOVO ŠOKIRA: Pevačica snimljena gola u zatvorskoj ćeliji!

Podeli vest

Popularna američka pevačica Majli Sajrus odbacila je svoju garderobu i pozirala potpuno obnažena u zatvorskoj ćeliji

Pevačica i tverk zvezda Majli Sajrus pozirala je poznatom fotografu Dejvidu Lačapelu za njegov novi projekat "Izgubljeno i nađeno". 

Dvadesečetvorogodišnja Majli, koja je svoju slavu stekla ulogom u Diznijevim filmovima, odlično se snašla u ulozi modela. 

Kontroverzna pevačica pozira potpuno gola, a na njoj se mogu videti blajhana kosa, tetovaže i zgrčeno telo, koje je muški deo publike okarakterisao kao savršeno. 

Osim talenta za fotografisanje, posebno su pohvalili njene duge noge i zategnutu zadnjicu koja je stavljena u prvi plan. 

Inače, u Dejvidovoj publikaciji "Izgubljeno i nađeno", naći će se još jedna fotografija, koju je Majli nedavno snimila. Na njoj pevačica takođe pozira gola, "pretvorena" u šarenog leptira.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
esma

pre 6 godina

Samoj sam se sebi cudila i pitala sta me toliko fascinira u pojavi Majli Sajrus u spotovima gde do izrazaja dolazi njenja ekscentricnost koja za mene nije predmet divljenja,a sada shvatam da je to poenta koju imaju posebno na TV/u.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija