• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

22.09.2017

18:38

SERGEJ ĆETKOVIĆ REŠIO DA OBRADUJE SVE MALIŠANE: Pravim crtani film o svojim ćerkama!

Showbiz

SERGEJ ĆETKOVIĆ REŠIO DA OBRADUJE SVE MALIŠANE: Pravim crtani film o svojim ćerkama!

Podeli vest

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina rade na crtaću u kom će glavne uloge imati njihove naslednice Mila i Lola

Sergej Ćetković priprema crtani film pod nazivom "Lola i Mila", za koji su mu glavna inspiracija bile usvojene ćerke. Popularni pevač rešio je da se u ovom ostvarenju kroz animirane junakinje bavi životima svojih mezimica. Sergej za Informer kaže da se veoma raduje što pored muzike stiže da se bavi i stvaranjem crtaća.

Vujke narator

- Početkom oktobra planiram izlazak slikovnice "Šta je slađe od kolača". U isto vreme će biti i premijera prve epizode crtanog filma na kom trenutno radimo. U prvoj epizodi kao specijalni gost pojaviće se moja draga prijateljica Jelena Tomašević. Ona će pozajmiti glas jednom od glavnih likova. Pre neki dan smo to snimali - priča Ćetković i dodaje da je njegova drugarica veoma talentovana:

Gošća
U prvoj epizodi će Jelena Tomašević pozajmiti glas jednom od glavnih likova
Sergej Ćetković

- Jelena se super snašla. Nismo mnogo puta ponavljali snimanje njenog glasa, tako da nije isključeno da ćemo je čuti još neki put u ovom crtaću.

Ćetković napominje da sprema još dosta iznenađenja za najmlađe.
-U crtaćima ćemo praktikovati brojna gostovanja mojih dragih prijatelja i kolega. Biće puno interesantnih pričica. Celim projektom rukovodi poznati glumac Dragan Vujić Vujke, koji će biti u ulozi naratora - objašnjava pevač.

Instagram

Na svim kioscima

Crnogorski muzičar otkriva kako je uopšte došao na ideju da se bavi crtanim filmovima.

41 godinu ima Sergej

- Ideja za crtani se rodila nakon izlaska slikovnice moje supruge Kristine, a glavna inspiracija su joj bile naše ćerke Lola i Mila i njihove svakodnevne dečije aktivnosti. Žena ih je posmatrala i beležila zanimljive situacije i momente i sve to pretočila u slikovnicu, a potom i u crtać. Prvo izdanje slikovnice objavljeno je pre nekoliko meseci u Crnoj Gori, a uskoro će se naći na svim kioscima širom regiona. Prodaja će biti humanitarnog karaktera - ističe Ćetković.

Reći ćemo ćerkama da su usvojene

Sergej, koji sa suprugom Kristinom ima dve usvojene ćerkice Lolu i Milu, smatra da one treba da znaju pravu istinu o svom poreklu.
- Kada dođe vreme, kad porastu, naravno da ćemo im reći da su usvojene. Verujte, i da nisam medijska ličnost i da se o usvajanju nije pisalo, one bi trebalo da znaju sve o tome. I ako ih to bude zanimalo, supruga i ja ćemo im pomoći da saznaju šta god treba o njihovim biološkim roditeljima - rekao je svojevremeno Ćetković.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija