• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

27.09.2017

10:49

(VIDEO) IZREŠETAN POZNATI REPER U LOS ANĐELESU: Jang Dolf je hitno prevezen u bonicu!

Showbiz

(VIDEO) IZREŠETAN POZNATI REPER U LOS ANĐELESU: Jang Dolf je hitno prevezen u bonicu!

Podeli vest

Jang Dolf upucan je u Los Anđelesu,a prema saznanjima američkog portala TLZ on je pogođen sa više metaka i hitno je prevezen u bolnicu

Reper Jang Dolf izrešetan je u Los Anđelesu, a kako prenose svetski mediji na mestu su viđena  tri napadača.

Incident se dogodio ispred radnje za obuću, u jednom od najpoznatijih tržnih centara Tinseltown.

Prema pisanju stranih medija i izveštaju ekipa sa mesta događaja, Jang je bio živ u trenutku kada je prevezen u bolnicu gde je hitno podvrgnut operaciji, a kako su naveli pojedini izvori iz bolnice vrlo je verovatno da će preživeti.

Inače, Jang ima 32 godine, rođen je u Čikagu pod imenom Adolf Tornton Junior. Ovaj reper veoma je poznat u Americi, a iza sebe ima nekoliko desetina pesama.

Jedna od njegovih poslednji pesama zove se "100 shots", odnosno "100 hitaca", a nastala je nakon prvog pokušaja likvidiranja Dolfa, kada je na njegovo blindirano vozilo u februaru ove godine ispaljeno upravo 100 hitaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija