• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Index.hr

28.09.2017

09:35

PRVI PUT LEŽI SAM! Legenda o Hefneru kaže... Taj je je*o šta je hteo...

Showbiz

PRVI PUT LEŽI SAM! Legenda o Hefneru kaže... Taj je je*o šta je hteo...

Podeli vest

Legendarni osnivač Plejboja, Hju Hefner, preminuo je u 91. godini i za sobom je ostavio stotine lepotica u suzama. Pre nekoliko godina pohvalio se kako je spavao s više od hiljadu žena!

Hju se ženio tri puta, a pre smrti bio je u braku sa Kristal Hefner koja je bila 60 godina mlađa od njega.

Ženio se ranije još dva puta: 1949. godine sa Mili Vilijams sa kojom je bio u braku 10 godina i sa Kimberli Konrad sa kojom je bio u braku od 1989. do 2010. godine. Čuveni plejboj imao je četvoro dece - Kupera, Kristi, Marstona i Dejvida.

Hju je pored sadašnje žene, dece i dve bivše žene, u suzama ostavio i stotine "plejboj zečica".

Tokom svog života uglavnom je bio u vezama sa lepoticama koje su bile na naslovnim stranama njegovog magazina.

ZA NJIM SAD PLAČU KILOMETRI PI*ETINE! Umro osnivač Plejboja HJU HEFNER!

Neke od najpoznatijih su Kari Li, Dona Mišel, Holi Medison, Tina Meri Džordan, Šenon Tvid, Keren Kristi, Izabela Seint Džejms i druge.

1968. godine, kad su Hefneru bile 42, izlazio je s 18-godišnjom Barbarom Klein, koja je bila jedan od Plejbojevih modela. Tražio joj je da promeni ime, ona je pristala i postala Barbi Benton. Glumila je zatim u filmovima B produkcije, a njen najveći doprinos Hefnerovom nasleđu je pomoć u pronalasku danas čuvene Plejbojeve vile u kojoj je Hef i preminuo.

U kasnim 1970-im Hefner je bio u ozbiljnoj vezi sa Sondrom Theodore, učiteljicom koja je postala Playmate 1977. godine.

Kad je imao 56 godina, Hefner je pozvao 19-godišnju Keri Li da živi s njim u vili. Ostala je pet godina, iako je veza završila s puno gorčine. Keri je Hefnera čak i tužila i tražila 35 miliona dolara, ali je vrlo brzo od te tužbe odustala. 

Uprkos tome što je javno priznao da je spavao sa više od hiljadu lepotica, Hju je 1992. godine istakao da je sve vreme tražio ljubav na pogrešnim mestima.

Public

Hefner je tvrdio kako je tokom brakova uvek bio veran svojim suprugama, ali je sve to nadoknađivao je dok je bio slobodan. Kad ga je Esquire magazin pitao s koliko žena je spavao odgovorio je da ni sam nije siguran:

- Kako bih to mogao uopšte mogao da znam? Preko hiljadu, siguran sam.

 - Kad sam bio u braku nikad nisam varao. No to sam nadoknadio kad sam bio slobodan. Morate držati ruke u džepu -  dodao je.

Iako nikad nije pronašao srodnu dušu, životom je bio prezadovoljan.

 - Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim ovakav život -  napisao je nedavno na Instagramu.

- Život je previše kratak da bi se živeo nečiji tuđi san - jedna je od njegovih najpoznatijih izjava.

Podsetimo, Hefner je preminuo u svom domu prirodnom smrću.

Rođen je 1926. godine u Čikagu, diplomirao je na Univerzitetu Ilinois u Urbana 1949. Imao je diplomu bečelora za smer psihologija umetnosti i kreativno pisanje. Nakon toga zaputio se u avanturu života, kada je 1953. sa samo 600 dolara u džepu osnovao časopis Plejboj koji će tokom godina prerasti u multi-milionsku industriju i ostaviti neizbrisiv trag na ljude širom sveta.

Kako je bogatstvo raslo, tako je i sama legenda o Hefneru postajala veća, od brojnih lepotica koje je s lakoćom i neverovatnim šarmom osvajao, do njegovog ekstravagantnog načina života ispunjen bogatstvom i prelepim ženama.

 

 

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on Apr 9, 2016 at 4:25pm PDT

 

 

 

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on Feb 26, 2016 at 8:16pm PST

 

 

 

With the ladies at the Village People concert 1979 #atthemansion #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on Dec 5, 2015 at 11:49am PST

 

 

 

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on Jul 25, 2015 at 1:16am PDT

 

 

 

With @crystalhefner and friends #scrapbooksaturday #SuperBowl

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on Mar 21, 2015 at 10:18am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija