• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2017

10:03

ŽENI SE DŽON SNOU! Verile se zvezde "Igre prestola"

Showbiz

ŽENI SE DŽON SNOU! Verile se zvezde "Igre prestola"

Podeli vest

Glumci popularne serije "Igra prestola" Kit Harington i Rouz Lesli objavili su svoju veridbu

Možda serija nije poznata po srećnom kraju, ali su Harington i Leslijeva rešili da svoju priču završe na lepši način - brakom. 

Džon Snou i Igrit, likovi koje tumače u seriji, zajedno su već tri sezone. Zvanično saopštenje o veridbi objavili su danas u londonskom "Tajmsu". 

Iako se trude da svoju privatnost drže dalje od očiju javnosti, "Biznis insajder!" se pozabavio istorijom njihovog odnosa. 

Harington i Leslijeva su se prvi put sreli na snimanju druge sezone "Igre prestola“ u julu 2011. godine. 

Glasine o njihovoj romansi počele su u avgustu 2012. godine kada je jedan od stranih tabloida objavio fotografiju na kojoj se par drži za ruke. Takođe su primećeni na romantičnoj večeri, što je obradovalo fanove popularne serije. 

U trećoj sezoni serije, između septembra 2012. godine i januara 2013. snimili su pravu ljubavnu scenu. U pitanju je bio retko srećan trenutak u "Igri prestola". 

Godinu dana kasnije Harington je priznao da se zaljubio u Lesli tokom meseci provedenih na snimanju na Islandu. 

"Brzo smo se povezali nakon upoznavanja. Razumemo jedno drugo i to nam pomaže kada snimamo da sve dobro izgleda“, izjavio je Harington tada.

Iako do tada nijedno od njih nije potvrdilo da su u vezi, blizak prijatelj je avgusta 2013. godine za jedan strani medij izjavio da su se rastali. 



U maju 2014. Harington je govoreći o spekulacijama o njihovoj vezi izjavio da su sve samo glasine. U intervjuu za Standard prvi put je nešto više rekao o tome. 

-Rouz i ja smo jako, jako bliski i dobri prijatelji. Imamo divan odnos, ali nije u pitanju ljubavna afera. Novinarima nikada ozbiljno ne bih priznao da li sam u vezi ili nisam, jer vas to vodi na pouzdan put. Nemam nameru da davim javnost svojim ljubavnim životom. To nije moj posao, to nije ono što sam ja i zaista mislim da je svima zanimljivije da tračare o tome. U trenutku kada počnem da pričam ljudima da li su priče istinite ili nisu postane dosadno - rekao je tada. 

Njihova priča u seriji završava se smrću Igrit, ali se priča u stvarnom životu nastavlja. Nakon toga viđani su često zajedno. 

Svoju vezu nastavili su nakon tri meseca raskida neobavezno. U februaru 2015. Harington je za GQ magazin izjavio da nema partnerku. 

- Nikada posebno nisam govorio ni o jednoj vezi koju sam imao, ali ću sada reći da sam sam trenutno. Kao glumac imaš dve opcije: da žrtvuješ svoju karijeru kako ne bi bio nepravedan prema drugoj osobi ili da nađeš nekoga koji je spreman da bude tvoj putujući cirkus.

U avgustu 2015. godine primećeni su zajedno na aerodromu, držeći se za ruke. Nakon što su paparaci fotografisali prvi poljubac u javnosti, njihova koleginica Emilija Klark je u januaru naredne godine na neki način potvrdila njihovu vezu. 



Prvi put su se kao par pojavili u aprilu 2016. godine na dodeli Oskara. Mesec dana kasnije za Vog je priznao da se u koleginicu zaljubio tokom snimanja serije na Islandu. U maju ove godine govorili su o planovima o zajedničkom životu. 

"Jednako je njena veza kao i moja i ja ne mogu da govorim za oboje. Zaista, zaista smo srećni i to je sve što ću reći o tome.“ 

U julu su se pojavile glasine da je Harington verio svoju devojku, ali je menadžer za odnose sa javnošću negirao ove tvrdnje. 

Juče je javnost saznala da par jeste veren nakon što su otpočeli zajednički život u novom domu, a danas su rešili da tim povodom objave i saopštenje. To su uradili na staromodan način, oglasom u novinama. 

Detalji o svadbi nisu još poznati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija