• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

30.09.2017

12:10

PREVARRAH! Modna blogerka našla se u centru skandala!

Showbiz

PREVARRAH! Modna blogerka našla se u centru skandala!

Podeli vest

Najpoznatija domaća blogerka, Zorana Jovanović Zorannah, našla se u centru novog skandala sa krađom identiteta

Pre samo nekoliko meseci, blogerka je doživela šok kada se na vratima njenog stana ukazao nepoznati muškarac, koji je usred noći "došao da se vide, jer ga je ona pozvala". Ispostavilo se da je nepoznata osoba komunicirala sa sirotim fanom predstavljajući se kao Zorana, a sada blogerka upozorava na novu krađu identiteta.

Brojnim poznatim ličnostima stigla je poruka, navodno od nje, u kojoj im "Zorana" traži da snime video u kojem hvale njen parfem, koji će im ona, kao, poslati zauzvrat.

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Sep 4, 2017 at 1:53am PDT

Među prvima na meti se našla Ana Kokić, kojoj je cela priča delovala čudno pa je stupila u kontakt sa blogerkom i shvatila da je reč o prevari.

Zorana je na društvenim mrežama objavila upozorenje fanovima da se "ne snimaju ni zbog koga", navodno u njeno ime, i da bi osoba koja je pokrenula ovu prevaru iz nepoznatih razloga "trebalo da pronađe život".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cica

pre 6 godina

Zoćo dete, dariva te tetka Cikana celivom u dugmence stražnje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija