• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.10.2017

21:54

SESTRA LUKE LAZUKIĆA TVRDI: Nisam rekla da je NATAŠA KU*VA, HAKOVALI SU MI FEJSBUK!

Showbiz

SESTRA LUKE LAZUKIĆA TVRDI: Nisam rekla da je NATAŠA KU*VA, HAKOVALI SU MI FEJSBUK!

Podeli vest

Nakon što se u medijima digla velika prašina povodom izjave sestre Luke Lazukića da je Nataša Bekvalac, koja je inače njena snaja ku*va, na profilu Ane Kalinić osvanuo je čudan status. Lukina sestra, naime, tvrdi da joj je sve namešteno i da ona novu snajku obožava, kao i to da će novopečeni bračni par uskoro biti još više srećan...

Naime, Lukina sestra Ana Kalinić uoči i posle svadbe objavljivala je negativne statuse i uvrede na Fejsbuku na račun novopečenih supružnika, koje je, odmah nakon što su dospeli u medije, brže-bolje izbrisala tvrdeći kako je sve u najboljem redu, uprkos dokazima koji su govorili suprotno. 

Međutim, Lukina sestra se danas ponovo obratila javnosti statusom na svom Fejsbuk profilu tvrdeći da joj je sve podmetnuto i da joj je nalog hakovan.      

- Javno kažem da sam iskreno srećna zbog brata i snaje, zbog njihove sreće koja će uskoro biti još veća!!! E, sad, kažu mi i “da me je otac izgrdio”! Kao da imam 2 godine! Sa ocem se nisam čula telefonom skoro 10 godina, oni koji su mi vršljali po telefonu mogli su da vide da nemam ni očeve brojeve telefona u imeniku, niti bilo kakav poziv sa nepoznatog broja u listingu, tako da nema šanse da je on to izjavio!!! Osim, ako su očev poziv upućen meni skremblovali, pa se “izrazgovarao” sa nekom drugom ženom! - napisala je Ana Kalinić.

Da li je Ana ovim statusom želela da poruči da mladi bračni par očekuje prinovu, ili da su nakon sklapanja braka na Ibici još srećniji, videćemo...

(FOTO) NATAŠI NIKAD DOSTA VENČANJA! Tek što se udala na Ibici, hoće još jedno slavlje u Beogradu!

printscreen

Na linku ispod možete pročitati šta je pisalo na profilu Lukine sestre, nakon čega se digla velika prašina:

LUKINA SESTRA OPLELA PO NOVOJ SNAJI: Nataša Bekvalac je ku*va!

Potom su se javnosti obratili i roditelji Luke Lazukića, a o tome pročitajte ovde:

LUKINA SESTRA JE NAPISALA DA JE NATAŠA KU*VA! A evo šta kažu njegovi roditelji!

Klikom na Fejsbuk status možete pročitati šta je sve Ana Kalinić napisala povodom velike medijske pažnje nakon što je na njenom profilu osvanuo status u kojem novopečenu snaju, Natašu Bekvalac naziva ku*vom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17