• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.10.2017

22:52

PRAVI UZROK SMRTI Evo od čega je umro Hju Hefner

Showbiz

PRAVI UZROK SMRTI Evo od čega je umro Hju Hefner

Podeli vest

U izvodu iz knjige umrlih navodi se tačan uzrok smrti vlasnika "Plejboja".

Hju Hefner preminuo je od srčane insuficijencije i septikemije nakon oboljevanja od bolesti e-coli otporne na lekove.

Kako prenosi "The Blast", objavljen je izvod iz knjige umrlih, na kojem se vidi od čega je 91-godišnjak preminuo. U dokumentu se navodi tačan uzrok smrti, odnosno srčani zastoj, respiratorna insuficijencija, septikemija i e-coli.

Odeljenje za javno zdravlje Los Anđelesa još ne zna kako je Hefner oboleo od smrtonosne bakterije.

Hefner je preminuo 27. septembra u vili na Beverli Hilsu. Sahranjen je u subotu, a sahrani je prisustvovala samo njegova porodica. Po njegovoj želji, sahranjen je pored Merilin Monro u parku Vestvud Vilidž u Los Anđelesu.

PRVI PUT LEŽI SAM! Legenda o Hefneru kaže... Taj je je*o šta je hteo...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija