• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2017

09:37

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ DONE ARES: Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu NIŠTA ZAMERATI!

Showbiz

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ DONE ARES: Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu NIŠTA ZAMERATI!

Podeli vest

Pevačica Dona Ares preminula je u 41. godini života posle duge i teške borbe sa kancerom

Mnogobrojne kolege i prijatelji oprostili su se od Done dirljivim porukama na društvenim mrežama. Članovi Donine porodice napravili su umrlicu na kojoj nije stajalo ime Doninog bivšeg supruga Džavida Ljubovcija, od koga se rastala pre 2 meseca. 

- Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na tome što kaže. Tako nisam ni ja. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo o tome ni govoriti. Ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše nismo mislili o našem braku. Ne zameram joj, znam da u dubini duše nije mislila ništa loše - kaže Džavid.

Dona Ares biće sahranjena sutra, u sredu 4. oktobra na groblju Humka u Bihaću, u 16 časova. Poslednji ispraćaj krenuće ispred Kantonske bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" u 15:45 časova.

 

 

 

Podsetimo poslednja objava na Doninom Instagramu bila je upućena upravo Džavidu.

- Gotovo je i nije mi žao!! Gde nema poverenja, tu nema ničega. Nikada. Zbogom, hej hej - napisala je pevačica u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira sa Džavidom.

 

 

Објава коју дели Donna Ares (@donnaares) дана 24. Авг 2017. у 1:41 PDT

 

Inače, Dona Ares, kojoj je pravo ime Azra Kolaković bila je u vezi sa Ljubovcijem od sredine 90-ih, a par se venčao 2011. godine. Njen suprug joj je, kako je isticala svojevremeno bio najveće podrška otkako su joj doktori, pre nekoliko godina, dijagnostikovali karcinom.

- Džavida sam izbacila iz kreveta nakon ovog drugog ciklusa hemoterapije. Moram sama da spavam, preosetljiva sam na mirise, gužva mi je… i rekoh hajd' ti, Džavide, lezi sam. Ipak, ujutro mu se ušunjam u postelju po koji zagrljaj i komad ljubavi. Grli on mene tako jutros i govori: "Evo me k'o da spavam sa Šabanom Šaulićem - ispričala je pre nekoliko godina pevačica u intervjuu za magazin Alo Azra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija