• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

08.10.2017

20:59

KARLEUŠA: RTS na Evroviziju šalje pevače koji NISU ZVEZDE ni u svom ulazu!

Showbiz

KARLEUŠA: RTS na Evroviziju šalje pevače koji NISU ZVEZDE ni u svom ulazu!

Podeli vest

Jelena Karleuša kaže da je strani mediji stalno pitaju zašto nas ona ne predstavlja na prestižnom muzičkom takmičenju i da priznaje da ih stalno laže kako ne želi da ide

Pevačica Jelena Karleuša kaže da ju je više sramota da laže strane medije kako ne želi da ide na Evroviziju, dok RTS na ovo takmičenje šalje pevače koji nisu popularni ni u svom ulazu.

Pucaju ogromne pare
Ekipa sa RTS-a radije će pući ogromne pare. To je novac nas građana Srbije! Njihove odluke nam se poslednjih godina vraćaju katastrofalnim plasmanom
Jelena Karleuša

Pop zvezda je nedavno dala na desetine intervjua za turske medije i gotovo svi novinari su je pitali zašto ne predstavlja Srbiju na evropskom muzičkom festivalu:

- Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja se pravim da sam ja ta koja neće da ide. Ali u stvari bi trebalo da im kažem istinu. Ekipa sa RTS-a radije će pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu nego mene ili neku drugu pravu zvezdu - kaže Karleuša za Informer.
Ona naglašava da Javni servis ne troši svoj već naš novac:

- To su pare nas građana Srbije! Njihove odluke nam se poslednjih godina vraćaju katastrofalnim plasmanom na najpopularnijem muzičkom takmičenju u Evropi.

Žao mi je što sam isprozivala Severinu

Karleuša je nedavno na jednom nastupu u Nemačkoj žestoko isprozivala koleginicu Severinu Kojić. Pevačica je rekla da svi njeni fanovi koji nisu uspeli da uđu u diskoteku odu na Sevkin nastup i napune joj klub. Posle ove rečenice JK je podigla srednji prst, zbog čega se sada kaje.
- To je bila samo šala. Znam da je bilo ljudi ispred kluba koji nisu mogli da uđu na moj nastup jer je bilo prepuno i onda mi je sinulo da to kažem i da se našalim. Bila je mega fora, svi su se smejali. Inače nemam nikakvih loših namera. Posle mi je bilo krivo što sam to rekla.

Jelena priznaje da joj je više muka da odgovara na pitanja o Evroviziji.

Instagram

- Ne želim nikog da ubeđujem da pošalje mene. Ako RTS smatra da osoba koju svetski mediji dočekuju raširenih ruku nije dobra za predstavljanje svoje zemlje, onda neka im bude, neću se nametati. Mrsko mi je i da pričam više o tome - ističe pevačica.

Urednica zabavnog programa na RTS Olivera Kovačević kaže da Jelena Karleuša može da pošalje svoju pesmu baš kao i svi drugi pevači:

- Otvoren je konkurs za Pesmu Evrovizije do 20. oktobra. Svako je slobodan da pošalje svoju pesmu. Sve detalje mogu da pogledaju na našem sajtu - rekla je Kovačevićeva za Informer.

Zabranila novinarima da je
pitaju o "Grandu" i Ceci

Jelena Karleuša je u četvrtak uveče imala odličan nastup u dupke punom klubu "Kasina". Tom prilikom je razgovarala sa novinarima, međutim, njen tim je zabranio da se pevačici postavljaju pitanja o prelasku "Zvezda Granda" na Pink televiziju i o suđenju koje je u četvrtak imala sa Cecom Ražnatović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija