• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2017

11:59

(FOTO) ZBOG NJE JE PAO FILMSKI MOGUL! Kako je seksi Italijanka pokrenula lavinu!

Showbiz

(FOTO) ZBOG NJE JE PAO FILMSKI MOGUL! Kako je seksi Italijanka pokrenula lavinu!

Podeli vest

Italijanska manekenka Amra Batilana prva je prijavila holivudskog producenta Harvija Vajnštajna za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. Ovo je njeno iskustvo

Lista žena koje su bile žrtve seksualnih napada Harvija Vajnštajna produžava se iz minuta u minut. Producent je, prema poslednjim saznajima, silovao Asiju Arđento, a na seks primoravao je Anđelinu Žoli, Gvinet Paltrou i Miru Sorvino. Ispovesti glumica Ešli Džad i Rouz Mekgovan i voditeljke Loren Sivan ohrabrile su i ostale.

ŠOK! Anđelina Džoli i Gvinet Paltrou u mladosti SEKSUALNO ZLOSTAVLJANE!

Vajnštajnova supruga, modna dizajnerka Georgina Čempen, koja je sa njim za 10 godina braka dobila dvoje dece prvo je bila uz njega a sada je odlučila da ga ostavi. Harvi Vajnštajn iza sebe ima i brak sa Iv Čilton, kojom je bio oženjen od 1987. do 2004. godine i sa kojom ima Emu, Lili i Rut.

 

 

Amra je pre dve godine ispričala policiji da je producent napastovao. 

- Imali smo poslovni sastanak u njegovoj kancelariji na Menhetnu. Odjednom me pitao da li su mi grudi prave i počeo je da me dira. Izmakla sam se , a on je krenuo kao da će me poljubiti i gurnuo mi je ruku ispod suknje - rekla je 2015. godina tada dvadesettrogodišnja Amra. 

Policija je istražila slučaj, a zbog manjka dokaza tužba je odbačena. 

Vajnštajnovi advokati tada su to okarakterisali kao "pokušaj ucene" da bi manekenka dobila ulogu u nekom filmu. 

Sada je Amrino ime osvanulo na spisku žrtava koje su se nagodile s njim.

 

 

Amra Batilana je 2011. godine prijavila i Silvia Berluskonija i njegove "Bunga Bunga" seksi žurke. 

Ona je tada imala 19 godina. 

- Berluskoni je sve devojke zvao "moje cure", a mi smo njega trebale da zovemao "tatica". Tada je imao 74 godine. Ja i moja kolegice smo htele da odemo, ali su nam pretili da se nećemo više raditi nijedan posao - rekla je manekenka tada policiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crni

pre 6 godina

nevina majka devet Jugovica se naknadno opametila, \nnesumnjam da se dogadja ali ovima nekako neverujem\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija