• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

13.10.2017

21:14

(FOTO/VIDEO) MISICA SRBIJE SE VALJALA KOD ĐANIJA NA ŠANKU! Rani radovi zvanično NAJLEPŠE SRPKINJE!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) MISICA SRBIJE SE VALJALA KOD ĐANIJA NA ŠANKU! Rani radovi zvanično NAJLEPŠE SRPKINJE!

Podeli vest

Novoizabrana mis Srbije Ivana Trišić uvijala se polugola na šanku u spotovima pevača Radiše Trajkovića Đanija i MS Stojana. U spotu za pesmu "Do zadnje pare" ova studentkinja Pravnog fakulteta prvo igra s još tri devojke iza pevača, a kasnije se u kupaćem kostimu sa sado-mazo kaiševima uvija na šanku

Za razliku od dosadašnjih zvanično najlepših devojaka u zemlji koje su na prvom mestu isticale smernost, odmerenost, pa donekle i povučenost, za Ivanu bi se moglo reći da je sušta suprotnost.

Nova mis je svoje umeće u poziranju i igranju pokazala i kod Saše Kapora u spotu za pesmu "Bez morala". Trišićeva je imala nekoliko scena gde se na haubi zavodljivo njihala uz taktove ove numere. 

Printscreen You Tube

Misica kaže da se ne stidi svojih ranih radova:

 

 

Објава коју дели Ivana Trišić (@ivana_trisic) дана 23. Сеп 2017. у 2:25 PDT

 

-  Glumila sam u spotovima dok sam radila kao model. Bila sam i hostesa, i ponosim se tim periodom. To se sve dešavalo dok nisam  bila u agenciji "Mis Ju" - kaže za Informer Ivana.

Printscreen You Tube

Najlepša devojka u Srbiji kaže da nije ništa operisala na sebi, iako to mnogi tvrde:

Printscreen You Tube

- Prirodna sam, ništa nisam operisala. Možda izgledam drugačije jer sam u mladosti bila krupnija, pa kada sam izgubila kilograme, i grudi su mi se smanjile. Usta mi izgledaju veća jer se ranije nije koristila olovka za usne, a nos mi je lep jer su mi i roditelji bili lepi.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija