• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

16.10.2017

11:28

I TO SE DEŠAVA: Manekenku teši muž zbog bivšeg dečka!

Showbiz

I TO SE DEŠAVA: Manekenku teši muž zbog bivšeg dečka!

Podeli vest

Super model Hajdi Klum doživela je opet ljubavni brodolom. Raskinula je vezu sa Vitom Šnabelom zbog njegove nevere i agresivnog ponašanja. A rame za plakanje ovaj put joj je bivši suprug, pevač Sil

Hajdi je posle tri godine veze sa antikvarom i trgovcem umetničkim delima- opet sama.

Njihova veza nije uspela, kako pišu strani mediji, jer je on bio moralno problematičan, napadan i agresivan. Ubrzo posle raskida Hajdi je viđena na večeri sa bivšim suprugom Silom koji joj pomaže da se lakše nosi sa situacijom.

Njih dvoje su posle razvoda ostali jako bliski, a šuška se i da je to jako smetalo Šnabelu i da je upravo njihovo prijateljstvo bilo povod njegove prevare.

AP PHOTO

Supermodel i popularni pevač bili su u braku od 2001. do 2012. godine i imaju dva sina i ćerku, dok je Sil devojčicu Leni iz njene prethodne veze usvojio.

Zanimljivo je da je razlog njihovog razvoda bila "njegovi učestali nekontrolisani agresivni ispadi", kako navodi TMZ.

Kako su godine prolazile, na površinu je isplivalo još detalja, a jedan od njih bio je i pevačev prenatrpani raspored zbog kog nije mogao dovoljno da se posveti porodici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija