• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2017

07:27

MAJKL DŽEKSON najbogatiji među preminulim zvezdama! ZARADIO JE 75 MILIONA DOLARA ZA GODINU DANA!

Showbiz

MAJKL DŽEKSON najbogatiji među preminulim zvezdama! ZARADIO JE 75 MILIONA DOLARA ZA GODINU DANA!

Podeli vest

Američki pevač Majkl Džekson petu godinu za redom zauzima prvo mesto na listi preminulih zvezda sa najvećim prihodima koju objavljuje časopis "Forbs“

Pevač, koji je umro pre osam godina, zaradio je 75 miliona dolara za godinu dana, objavljeno je na sajtu magazina. On je već petu godinu za redom na prvom mestu te liste od 13 imena koju objavljuje Forbs.

Njegova posmrtna imperija jača i dalje, uključujući, između ostalog, objavljivanje albuma Skrim.

Drugi je golfer Arnold Palmer, koji je preminuo u septembru prošle godine, a njegova zarada iznosila je 40 miliona dolara, zahvaljujući tome što više od 400 radnji i dalje prodaje liniju odeće sa njegovim imenom .

Na trećem mestu je karikaturista Čarls Šulc, koji se proslavio serijom stripova "Čarli Braun", a godišnji prihod koji je njegovo ime donelo iznosio je 38 miliona dolara.


Četvrti na listi je Elvis Prisli sa prihodom od 35 miliona, koji su ostvareni zahvaljujući novom zabavnom kompleksu sa njegovim imenom u Memfisu i nedavno otvorenom hotelu.

Peto mesto pripalo je Bobu Marliju, a njegov godišnjim prihod bio je 23 miliona dolara.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija