• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

08.11.2017

18:00

BRANKA KATIĆ: Ne bavim se glumom da bih se družila sa holivudskim zvezdama!

Showbiz

BRANKA KATIĆ: Ne bavim se glumom da bih se družila sa holivudskim zvezdama!

Podeli vest

Branka Katić, koja je ostvarila uspešnu karijeru u inostranstvu, kaže da nikada nije imala želju da se druži sa svetski poznatim kolegama

Ona trenutno boravi u Beogradu, a već godinama živi sa porodicom u Londonu:
- Ne bavim se glumom da bih upoznala poznate holivudske glumce, to mi nije važno, već kakav je ko čovek i da li je dobar glumac. Sa takvima najbolje sarađujem - priča Katićeva.

Jedna od najpoznatijih domaćih glumica, koja je pre 32 godine debitovala u filmu "Nije lako sa muškarcima", objašnjava da sebe ne gleda kao popularnu osobu niti razmišlja da li je u samom vrhu svog posla:

Ne takmiči se
Nikada nisam obraćala pažnju na to da li sam među najuspešnijim glumicama, niti volim da se takmičim u tom smislu
Branka Katić

-Nikada nisam obraćala pažnju na to da li sam među najuspešnijim glumicama, niti volim da se takmičim u tom smislu. Ne gledam tako na glumu, već stremim da što više naučim o poslu, ispitujem svoje granice i da ih pomeram.

Mada je diplomirala na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu, Branka smatra da obrazovanje nije presudna stvar kada je njen posao u pitanju.

- Mislim da nije bitno imati školu da biste se bavili glumom. Ja sam završila fakultet, ali znam mnoge fenomenalne glumce koji nisu. Svakako možeš da naučiš glumački zanat, ali to ne znači da ćeš biti uspešan, jer moraš da imaš talenat - ističe umetnica.

(FOTO) BRANKA KATIĆ BEŽALA OD FOTOGRAFA! Ni reči o Džoniju Depu, zabavljala se skrivanjem u liftu!

BRANKA KATIĆ O ŽIVOTU U HOLIVUDU: Osećala sam se kao na kraju sveta, Beograd je moja duhovna hrana!

Ne gledam svoje filmove

printscreen

Branka naglašava da ne gleda filmove i serije u kojima je igrala, niti voli da se priseća prošlih vremena:
- Ne razmišljam na način kako je nekada bilo u mojoj dosadašnjoj karijeri. Svako iskustvo je značajno, čak i u filmovima u kojima sam glumila, a nisu bili dobri, i tu sam podosta naučila - kaže ona. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija