• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hina

14.11.2017

18:48

HELEN MIREN BI VOLELA DA GLUMI TRAMPA: Imamo skoro istu frizuru!

Showbiz

HELEN MIREN BI VOLELA DA GLUMI TRAMPA: Imamo skoro istu frizuru!

Podeli vest

Britanska oskarovka Helen Miren, u nedavnom govoru pred polaznicima Škole za film i televiziju Univerziteta Lojola Merimaunt u Los Anđelesu, izjavila je da bi veoma volela da glumi američkog predsednika Donalda Trampa

 - Mislim da bih bila vrlo komična kao Tramp. Evo već imamo gotovo istu frizuru. Kakav fascinantan lik i neverovatan karakter. Zapravo je stvaran lik, a stvarni život je mnogo zanimljiviji od svega što možemo izmisliti. Rekla bih da ima izvesnu šekspirovsku crtu. Zapravo je izuzetan šekspirovski lik, a možda će završiti i šekspirovski padom... ne znam, ali u svakom slučaju je poseban lik -  rekla je ona. 

Glumica je dodala i da joj se čini da ne bi bilo previše teško proniknuti u njegovu psihu. 

 - Ne znam o njemu puno, ali kad bih ga glumila najpre bih dobro proučila njegovo školovanje, porodicu, majku, oca... odnosno kakav je bio kao dete, jer to je dete još prisutno u njemu - ocenila je. 

Trampa već više decenija, i pre nego što je postao američki predsednik, glume i imitiraju razni zabavljači i glumci. Među njima su Alek Boldvin, Džimi Felon, Džoni Dep, Derel Hemond, čak i još jedna oskarovka Meril Strip.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija