• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Blic

17.11.2017

20:57

OTKRIVENI DETALJI RAZVODA ANE I RASTE: Ovoliku alimentaciju je tražila pevačica!

Showbiz

OTKRIVENI DETALJI RAZVODA ANE I RASTE: Ovoliku alimentaciju je tražila pevačica!

Podeli vest

Posle više od godinu dana pevačica Ana Nikolić stavila je tačku na brak sa Stefanom Đurićem Rastom. Njih dvoje pre nekoliko dana potpisali su papire za razvod, a samo 14 dana bilo im je potrebno da se dogovore
Žarko Radovančev

Njihov advokat Borivoje Borović otkrio je šta se dogodilo u njegovoj kancelariji na dan kada su Rasta i Ana potpisali papire.

- Rasta je sam u polje za alimentaciju upisao 2.000 evra. Ana je tražila mnogo manje. Ćerka Tara biće poverena Ani, a Rasta će je viđati kad god poželi i najavi se. Ovo je najmirniji razvod koji sam imao - rekao je Borivoje.

Kao razlog rastanka, pevačica i reper su naveli karakterno neslaganje. Ana će sa ćerkom Tarom ostati u stanu koji je stekla pre braka sa Rastom, dok će on naći stan u kom će živeti sam.

RAZVELI SE ANA I RASTA! Ona tražila 500 evra alimentacije, reper rekao NE!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija