• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

17.11.2017

21:53

(FOTO) ŽIVI KEN POSTAJE BARBIKA! Posle 58. operacija želi da bude žena?!

Showbiz

(FOTO) ŽIVI KEN POSTAJE BARBIKA! Posle 58. operacija želi da bude žena?!

Podeli vest

Rodrigo Alveš, poznatiji kao "živi Ken" uradio je još jednu estetsku operaciju i priprema se da postane - Barbika!

Rodrigo (34), koji je do sada na sebi uradio desetine plastičnih operacija, sada je operisao liniju rasta kose kako bi je učinio ženstvenijom jer se polako priprema da postane žensko.

Tokom ove, za njega 59. estetske operacije po redu, Rodrigu je presađeno 3.000 dlaka sa zadnje na prednji deo glave, a urađen je i zahvat koji će da stimuliše rast da bi kosa bila gušća.

 

 

Објава коју дели Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) дана 9. Нов 2017. у 3:30 PST

 

Ovo je prva operacija kojoj se podvrgao nakon što je izjavio da bi "više voleo da bude stara žena", a čak razmatra i opciju uzimanja hormona kada bude u pedesetim godinama života.

- Ne želim da budem matori muškarac, radije bih da ostarim kao žena. Sada, u tridesetim godinama sam srećan ovakav kakav sam, ali kada dođem u pedesete radije bih da živim kao žena, i to nema nikakve veze sa seksom. Moj motiv nije seskualnost, već drugačije životno iskustvo - rekao je Rodrigo.

 

 

Објава коју дели Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) дана 4. Нов 2017. у 2:01 PDT

 

Alveš kaže da je polovinu svog života proveo pokušavajući da postane "živi Ken", pa zato ne želi odmah da se podvrgne operaciji promene pola, već će to prvo uraditi pomoću hormona.

- Polako počinjem da izgledam ženstvenije i želim da sve ide polako, radije nego da uradim sve odjednom kao Kejtlin Džener.

 

 

Објава коју дели Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) дана 16. Окт 2017. у 7:10 PDT

 

"Živi Ken" je inače na svoje dosadašnje operacije potrošio više od pola miliona dolara - nos je operisao deset puta, u grudi je stavio implante, operacijom su napravljene i "pločice" na stomaku… a sada kaže da zbog ženstvenog izgleda često misle da je žensko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija