• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

18.11.2017

18:35

RADE ŠERBEDŽIJA PATI ZA KOLEGOM I PRIJATELJEM: Mnogo mi nedostaje Gaga, redovno se viđam sa Milenom!

Showbiz

RADE ŠERBEDŽIJA PATI ZA KOLEGOM I PRIJATELJEM: Mnogo mi nedostaje Gaga, redovno se viđam sa Milenom!

Podeli vest

Glumac Rade Šerbedžija kaže da mu mnogo nedostaje kolega Dragan Nikolić, koji je preminuo u martu prošle godine, kao i da se redovno viđa sa njegovom suprugom Milenom Dravić

Neke smrti te toliko pogode da te gotovo pometu, teško je stati na noge posle njih. Jedna od tih je Draganova! Činilo se da će živeti večno. Sa 70 godina izgledao je kao da ima 45. Imao je poseban život i energiju. Znao je baš svakom da uđe u srce. Mnogo mi nedostaje - kaže Rade i dodaje da je u stalnom kontaktu sa legendarnom srpskom glumicom:

Kad god dođem u Beograd, vidim se sa Milenom. Redovno se i čujemo. Ovih dana sam u Srbiji kako bih najavio koncerte i naravno da ću otići kod nje.

Večni život
Činilo se da će živeti večno. Sa 70 godina izgledao je kao da ima 45

Šerbedžija je juče stigao u Beograd kako bi predstavio svoje nastupe sa orkestrom "Zapadni kolodvor" u Beogradu i Nišu pod nazivom "Posle kiše". Publika će moći da uživa u njegovoj muzici 26. decembra u Narodnom pozorištu, a Nišlije tri dana kasnije, u Domu vojske Srbije.

Koncert je nazvan, kao i knjiga, "Posle kiše", zbog filma koji je ključan u mojoj karijeri - "Pre kiše". Opisuje period mog života posle tog ostvarenja. Svi koji smo na njemu radili postali smo poznati u svetu - rekao je Rade i dodao da se nadao da će mu se sin Danilo priključiti na bini, ali da je to neizvesno jer 26. decembra treba da mu se rodi sin.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija