• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

30.11.2017

09:31

SELENA GOMEZ je najpopularnija osoba na Instagramu!

Showbiz

SELENA GOMEZ je najpopularnija osoba na Instagramu!

Podeli vest

Instagram je objavio listu deset najpopularnijih osoba na ovoj društvenoj mreži

Sasvim očekivano, prvo mesto pripalo je kraljici društvenih mreža Seleni Gomez, koja se već godinama nalazi u vrhu liste najpopularnijih osoba na Instagramu. 

Mladu pevačicu i glumicu na ovoj mreži prati čak 130 miliona ljudi. Diznijeva zvezda, kako je često zovu, na Instagramu redovno objavljuje intimne fotografije iz svog života, sa prijateljima i porodicom, ali i obaveštenja o novim projektima. 

Drugo mesto zauzela je njena koleginica, pevačica Arijana Grande. Dvadesetčetvorogodišnja Arijana je miljenica tinejdžerki iz celog sveta, a uspela je da stekne pravu armiju fanova, čak 115 miliona na Instagramu. 


Treća zvezda Instagrama je Kristijano Ronaldo, sa 115 miliona, dok su četvrto i peto mesto zauzele pop pevačice Bijonse (108 miliona) i Tejlor Svit (104 miliona).

Kim Kardašijan takođe ima 104 miliona pratilaca, te zauzima šesto mesto na listi najpopularnijih osoba na Instagramu, a prati je njena sestra Kajli Kardašijan koja ima 99,6 miliona pratilaca. 

Poslednja tri na listi zauzele su tri velike zvezde. Osmo mesto pripalo je Dvejnu Džonsonu, glumcu koga na Instagramu prati 96,2 miliona ljudi, deveto Džastinu Biberu sa 94,1 milionom pratilaca i poslednje Kendal Džener, manekenki koju prati 85 miliona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 6 godina

Gledao sam joj pornice iz vremena kad je imala 16-17 godina. Od tada joj popularnost kod mene ne pada.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija