• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/infomer.rs

30.11.2017

10:58

(PAPARAZZO) KRILA GA SVE DO SAD: Anastasija SNIMLJENA TOKOM STASNOG POLJUPCA sa novim dečkom!

Showbiz

(PAPARAZZO) KRILA GA SVE DO SAD: Anastasija SNIMLJENA TOKOM STASNOG POLJUPCA sa novim dečkom!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović upecala je jednog od najvećih novosadskih frajera...

Ekipa emisije "Paparaco lov" konačno je uspela da snimi Anastasiju Ražnatović sa novim dečkom, kojeg je krila kao zmija noge.

Oni su je dva dana pratili i sretali isključivo u društvu prijatelja, a onda ime se pre nekoliko večeri posrećilo, pa su je uhvatili u društvu sa njim.

Naime, radi se od Đorđu Kuljiću, koji potiče iz jedne ugledne novosadske porodice, i koji važi za jednog od najvećih zavodnika u svom gradu.

Iako njihova veza traje pet meseci, do sada nigde nisu fotografisani i snimljeni zajedno.

U snimku koji je napravio "Paparaco lov" oni se mogu videti na večeri u jednom elitnom restoranu, gde nisu razmenjivali toliko nežnosti.

Ipak, kada su izašla na ulicu i mislili da ih mrak štiti, razmelili su sočan poljubac i rastali se posle toga, a šta su sve radili možete videti u donjem snimku.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija