• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: supežena/informer.rs

01.12.2017

11:12

(FOTO) LEJDI GAGA ŠOKIRALA FOTKAMA U BIKINIJU! Kome je ovo lepo?

Showbiz

(FOTO) LEJDI GAGA ŠOKIRALA FOTKAMA U BIKINIJU! Kome je ovo lepo?

Podeli vest

Pevačica Lejdi Gaga je ponovo uspela da izazove burne reakcije javnosti. Ovog puta reč je o neobičnom modnom stilu koji je u najmanju ruku - upečatljiv!

Američka zvezda Lejdi Gaga ostaje verna svom ekscentričnom modnom stilu koji je ovaj put pokazala na plaži u Majamiju. 

Ona je iskoristila sunčan dan za leškarenje na plaži kada je zabeležila je nekoliko fotografija koje je odmah potom objavila na svom Instagram profilu. 

Gaga je pozirala u srebrnom tanga bikiniju preko koga je obukla prozirni ogrtač, a poseban utisak na sve su ostavile njene visoke štikle.

Za razliku od mnogih žena koje isključivo na plažu idu u japankama, pevačica više preferira eleganciju i ne želi da odstupi od svog stila. 

Komentari njenih fanova su podeljeni. Oni najverniji smatraju da je to još jedno sjajno izdanje, dok većina smatra da Gaga preteruje, te da ovde nema ničeg privlačnog i lepog. 

From the woods for Thanksgiving to the beach for Tour in Miami! #beyourself #ladygaga #beachwear #JoanneWorldTourMiami Bienvenidos a Miami!

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 29. Нов 2017. у 3:36 PST


Call me Princess Peach ???? #ladygaga #JoanneWorldTourMiami

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 29. Нов 2017. у 3:51 PST


#joanneworldtour #ladygaga

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 29. Нов 2017. у 6:08 PST





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17