• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

03.01.2018

12:23

SILVESTER STALONE hitno primljen u bolnicu!

Showbiz

SILVESTER STALONE hitno primljen u bolnicu!

Podeli vest

Holivudski glumac Silvester Stalone hospitalizovan je nakon visokog krvnog pritiska, vrtoglavice i ubrzanog rada srca

Sedamdesetjednogodišnji glumac trenutno se nalazi u bolnici u Los Anđelesu. 

 - Primljen je zbog analiza koje lekari žele da obave -  navodi bliski izvor za „Radar onlajn“ – “Nije povezano sa stresom. Lekari jednostavno žele da se uvere da je dobro“. 

Inače, kraj 2017. godine nije bio nimalo lak za slavnog glumca. Naime, on je pomenut u policijskom izveštaju iz novembra u kojem se navodi da je silovao jednu ženu 1990. godine. 

Slaj je optužbe odmah demantovao. 


 - To se nikada nije dogodilo -  rekao je i dodao da su on i njegova porodica, posebno supruga Dženifer Flavin razočarani što će biti obeleženi nečijim lažima – 

“Jedna je stvar napadati mene, ali napadati nedužne koji žive svoj život i čije su reputacije ugrožene ovim tvrdnjama je užasno. Oni će nositi ovo na svojim plećima do kraja života. To je jako okrutno“ 

Neimenovana žena ga je navodno posećivala dok je snimao film u Izraelu 1987. godine, a „silovanje“ se dogodilo tri godine kasnije u njegovoj kancelariji u Santa Moniki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija