• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

10.01.2018

15:14

(FOTO) MIRANDA KER prvi put pokazala trudnički stomak

Showbiz

(FOTO) MIRANDA KER prvi put pokazala trudnički stomak

Podeli vest

Australijska manekenka Miranda Ker krajem 2017. godine objavila je da čeka drugo dete. Sada je pokazala i kako izgleda u dugoj trudnoći

Miranda je u svom elegantnom maniru i stilu bila gošća filmske smotre "Golden Gloub", a svoju zanosnu lepotu pokazala je na crvenom tepihu. 

Ona i njen suprug Evan Špigel, osnivač Snapchat dobiće krajem proleća prvo zajedničko dete, a trudnica ne krije svoju sreću što će u naručju opet imati bebu.

Miranda iz braka sa glumcem Orlandom Blumom ima sedmogodišnjeg sina Flina. 

 - Miranda, Evan i Flin se raduju novom članu porodice -  rekao je svojevremeno izvor za "Daily mail".

Miranda Ker i Evan Spigel venčali su se u maju u njegovoj raskošnoj vili u Brentvudu, u Kaliforniji, pred manje od pedeset ljudi, tako da su sudbonosno da izgovorili u prijatnoj kućnoj atmosferi pred najbližim prijateljima i porodicom.

In solidarity we stand ????????????#timesup

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jan 8, 2018 at 12:11pm PST


????

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jan 7, 2018 at 8:41pm PST





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija