• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix.ba./Informer.rs

14.01.2018

12:57

MERIL STRIP: Opra Vinfri je rođena da bude vođa!

Showbiz

MERIL STRIP: Opra Vinfri je rođena da bude vođa!

Podeli vest

Nakon spekulacija da je legendarna TV voditeljka Opra Vinfri najavila kandidaturu za predsednicu SAD 2020. godine, glumica Meril Strip izjavila je da je Opra "rođeni vođa"

- To je način na koji oraspoložite ljude. To je način na koji vodite - rekla je Strip za BBC komentarišući govor Oprin govor na dodeli nagrada Zlatni globus. 

Dodala je da je čula da Opra zaista razmišlja o kandidaturi na narednim predsedničkim izborima u SAD. 

- Postavila je visoke standarde svima koji se odluče da se kandiduju - rekla je Strip. 

Osim toga, Strip je za BBC govorila i o svom filmu "The Post" režisera Stevena Spilberga. 

(FOTO) I TRAMP BI GLASAO ZA NJU: Opra Vinfri sledeći predsednik SAD?



- Opra ima 35-godišnje iskustvo u povezivanju ljudi koji se ne slažu. Za mene je to dovoljno uverljivo za njenu kandidaturu. Verujem da se ujutro, kad se probudi, pita šta konkretno može da uradi kako bi svet postao bolje mesto
- rekao je Spilberg. 

Opra nije komentarisala spekulacije o svojoj kandidaturi, ali je ta mogućnost podstakla i odgovor aktuelnog šefa Bele kuće. 

- Volim Opru, ali mislim da se neće kandidovati - rekao je Tramp ranije ove nedelje, ističući da bi bilo zabavno biti njen protivnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija