• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

18.01.2018

12:46

KIRA NAJTLI objasnila zašto ne glumi u modernim filmovima

Showbiz

KIRA NAJTLI objasnila zašto ne glumi u modernim filmovima

Podeli vest

Glumica Kira Najtli uskoro će glumiti u biografskoj drami “Collete“ čija se radnja odvija početkom 20. veka

Kira Najtli kaže da više ne želi da glumi u modernim filmovima jer "ženske likove uvek siluju“. 

Zapravo, Kirine poslednje uloge oslikavaju ovakav stav – The Duchess, Anna Karenina, Atonement i novo ostvarenje Colette

Glumica objašnjava da su filmovi čija je radnja smeštena u savremeno doba „neukusni“ i da oslikavaju žene na pogrešan način. 


 - S porastom Netflixa i Amazona imamo priliku da vidimo jake ženske uloge. Ne razumem se previše u nove filmove, a ne bih ni da glumim u njima jer skoro uvek ženskog lika siluju. Neukusno je kako prezentuju žene, pa me uvek više inspirišu istorijske uloge -  rekla je za „Variety“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija