• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blicpuls.rs

22.01.2018

21:24

LJUBAVNI JADI NADE MACURE: Dečko me je ostavio, ali ja bih da se pomirimo!

Showbiz

LJUBAVNI JADI NADE MACURE: Dečko me je ostavio, ali ja bih da se pomirimo!

Podeli vest

Portparolka Hitne pomoći otkriva da je imala romansu, ali da nije uspela da je očuva jer joj on nije bio podrška. Ipak, ona bi volela da njih dvoje obnove ljubav, ali priznaje da to ne zavisi od nje.

Nada Macura krije privatni život kao zmija noge, ali rešila je da otvori dušu i progovori o emotivnoj vezi, za koju javnost do sada nije znala. Nada nije želela da nam otkrije ko je tajanstveni muškarac kojem je poklonila srce, s kojim je bila u emotivnoj vezi nekoliko meseci, ali priznaje da se zaljubila, međutim nije uspela da ga zadrži pored sebe.

- Odnedavno sam ponovo sama. Doživela sam taj raskid kao poraz. Nisam uspela da očuvam nešto što je meni bilo vrlo bitno. Htela sam naš odnos da dovedem u normalu, ali umesto toga dogodio se raskid - počinje ispovest Nada i otkriva da je uzrok razilaženja sa bivšim nedostatak njegove podrške:

- Nije nikakav problem nastao. Klimavo je to bilo od početka. Jako je sveže i ne bih o tome baš mnogo da pričam. Prosto nije bilo to to. Nije bilo onako kako sam očekivala. Nije bitna samo emocija, ta ljubav koja veže dvoje ljudi, već i podrška. S druge strane, ne možemo uvek biti isto voljeni. Nekad neko voli više, a drugi manje, pa onda veza dođe do kraja - kaže Macura.

Iako joj je kraj prošle godine doneo emotivni neuspeh, Nada se trudi da bude pozitivna i posvećena poslu u prvim danima ove godine.

- Život ide dalje. Nisam baš raspoložena zbog toga što više nemam muškarca pored sebe, ali nisam tužna - poverila nam se doktorka koja ne gubi nadu da će ponovo biti u ljubavi sa istim muškarcem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija