• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.01.2018

16:26

ELTON DŽON završava karijeru?

Showbiz

ELTON DŽON završava karijeru?

Podeli vest

Britanski pevač Elton Džon najavio je za danas izjavu za medije o svojoj budućoj karijeri

Očekuje se da će on otkriti planove za svoj novi poduhvat posle angažmana u Las Vegasu koji se završava u maju posle šest godina, navodi Bi-Bi-Si (BBC) 

Ser Elton Džon će simultano dati izjavu u Londonu i Njujorku u 18.30 po centralnoevropskom vremenu, navedeno je na internet sajtu 70-ogodišnje super zvezde gde se unazad odbrojava vreme izjave uz misterioznu poruku: "Konačno sam odlučio da ću u buduće ..." 

Iako nema više detalja tabloid "Dejli miror"(Daily Mirror) ; piše da će Elton Džon, koji je prodao više od 250 miliona ploča u pet decenija, objaviti da završava svoje turneje. 
Na Tviter nalogu pevača piše ; "To je početak puta... napravite putovanje 24.januara", a unatpisu na videu na tom nalogu stoji "Elton Džon danas kreće ; novu fazu svog kreativnog puta. I taj put će biti isto toliko iznenađujući i moćan kao njegovi prvi nastupi pre gotovo pedeset godina". 

Pevač koji je prošle godine morao da otkaže predviđene koncerte u SAD zbog teške bakterijske infekcije odlučio je u januaru 2016. da smanji broj koncerata da bi mogao da bude sa svoje dvoje dece. 

Elton Džon koji ima dva sina suprugom Dejvido Fernišem,objasnio je da ne voli da bude suviše dugo odvojen od svoje porodice i da je stoga odlučio da će ubuduće imati manje koncerata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija