• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

27.01.2018

09:19

(FOTO) TOM KRUZ OTVORIO INSTAGRAM, FANOVI GA NAPLJUVALI: A za ćerku nemaš vremena! SRAMOTA!

Showbiz

(FOTO) TOM KRUZ OTVORIO INSTAGRAM, FANOVI GA NAPLJUVALI: A za ćerku nemaš vremena! SRAMOTA!

Podeli vest

Američki glumac Tom Kruz poznat je po tome što svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti pa, za razliku od većine kolega iz Holivuda, nije bio aktivan na društvenim mrežama. Sve do juče, kada je otvorio nalog na Instagramu

Virtuelni život 55-godišnji Kruz započeo je objavama fotografija sa snimanja šestog dela filmskog serijala "Nemoguća misija". Otkrio je da će njegov naziv biti "Fallout". 

 - Budite spremni za Nemoguću misiju -  napisao je.

Odluka o otvaranju profila, slučajno ili ne, "pala" je baš u vreme kada se u javnosti pojavila informacija da glumac čak pet godina nije video ćerkicu Suri (11) koju je dobio u šestogodišnjem braku sa 39-godišnjom koleginicom Kejti Holms. 

Kruza je za vrlo kratko vreme zapratilo više od 725 hiljada ljudi, ali su ga pojedini korisnici odmah prozvali zbog ćerke, među njima i američi bloger Perez Hilton.

Glumac je poslednji put video ćerku u avgustu 2012. kada ju je vodio u zabavni park na Floridi. Nakon što se razveo od svoje supruge, glumac je ostao član verskog pokreta sajentologije, koji se Kejti nikada nije sviđao. 

Navodno je glumcu osim vere bitna i karijera, a ćerka dolazi na red nakon svega toga, pa "ne stiže" da joj se posveti. 
Kruz na društvenoj mreži nije propustio ni da se pohvali fotografijom scene u kojoj je na helikopteru, a ponosan je što opasne scene snima bez kaskadera.

Upravo zbog toga je i zadobio povrede na prošlogodišnjem snimanju "Nemoguće misije" u Londonu. Dok je skakao s jedne zgrade na drugu, nije uspeo dovoljno daleko da skoči, pa je udario telom u zid, zbog čega je nakratko šepao. 

 - Volim da radim adrenalinske stvari, to mi je velika strast i ne plašim se za svoj život - izjavio je tada glumac.

Get ready for the most thrilling mission yet...

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 26. Јан 2018. у 6:00 PST





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija