• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

30.01.2018

10:33

MINA LAZAREVIĆ TRAŽI VIŠE NOVCA OD BIŠEG MUŽA!  Glumica se sa baletanom sudi oko alimentacije!

Showbiz

MINA LAZAREVIĆ TRAŽI VIŠE NOVCA OD BIŠEG MUŽA! Glumica se sa baletanom sudi oko alimentacije!

Podeli vest

Mina Lazarević pojavila se juče u pola 11 ujutru u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde je bilo održano prvo ročište povodom tužbe za alimentaciju koju je pokrenula protiv baletana Gorana Stanića

Mina je nakon razvoda od baletana koji ju je pretukao prošle godine dobila starateljstvo nad dvoje dece - Markom i Ivom Stanić. Sud je Goranu odredio plaćanje alimentacije u iznosu od po 6.000 za oba deteta, znači 12.000 dinara mesečno. Mina je uložila žalbu i juče je održano prvo ročište na kojem su se susreli bivši supružnici. Iako je bilo predviđeno da se prvo ročište koje je pokrenula upravo Mina traje sat vremena, Lazarevićeva je zajedno sa advokatom i sudijom u sudnici boravila tačno sat i po vremena.

Po izlasku iz sudnice novinari su pitali Minu kako se oseća i zašto se suđenje odužilo. Mina na ova pitanja nije želela da odgovori.

- Ne možemo još da dajemo izjave jer je u pitanju porodični spor - rekao je advokat Mine Lazarević. Bivši suprug Mine Lazarević Goran Stanić juče nije ni saslušan, već je novo ročište zakazano za mart.

- Oboje su dobili poziv kao parnične strane i oboje su morali da se pojave. Međutim, Mina je toliko uverljivo pričala o slučaju, da sudija nije ni imala vremena da zbog sledećeg suđenja koje je bilo zakazano ispita Gorana. Iako je i on prisustvovao, novo ročište zakazano je za mart - kaže izvor koji je upućen u slučaj.

Glumica se sudiji žalila na visinu alimentacije koju Goran plaća, ali ne iz razloga što želi da dobija više novca, već zato što niko ne zna da ona sama isplaćuje kredit za stan.

- Mini je nakon razvoda pripao stan u kojem su zajedno živeli, a u kojem sada ona živi sa decom. Međutim, sa stanom je došao i kredit za isti koji Mina redovno isplaćuje, ali takođe smatra da deca zaslužuju da dobiju veću alimentaciju. Definitivno je ostala pri tome da je sasvim opravdano da se poveća iznos za izdržavanje, pogotovu jer su deca velika - završava izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija