• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: gloria.hr/Informer.rs

01.02.2018

12:35

DŽORDŽ KLUNI KONAČNO OTKRIO KAKO JE UPOZNAO AMAL: Nisam znao da li želi da izađe sa mnom!

Showbiz

DŽORDŽ KLUNI KONAČNO OTKRIO KAKO JE UPOZNAO AMAL: Nisam znao da li želi da izađe sa mnom!

Podeli vest

Džordž Kluni otkrio je da nije izašao iz kuće da bi upoznaoAmal i da je njegov menadžer predvideo njihovo venčanje. Kako bilo, te septembarske večeri 2014. godine njihov susret je bio na neki način 'namešten'

- Najluđa je stvar što uopšte nisam izašao da bih upoznao svoju buduću ženu. Naš zajednički prijatelj je prolazio pored moje kuće, nazvao me i rekao: 'Navratio bih do tebe. Mogu li dovesti i prijateljicu?', a ja sam se, naravno, složio -  ispričao je 58-godišnji glumac u emisiji Dejvida Letermana.

'Potom me je nazvao menadžer, i u razgovoru mi rekao: 'Sreo sam tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti', nastavio je Kluni.

 No, Džordž te večeri nije bio sam kod kuće: 'Najsmešnije od svega bilo je to što su mi baš u posetu došli mama i tata i tako su moji roditelji bili sve vreme sa nama. Toliko smo se zapričali, da smo ostali budni skoro celu noć', rekao je.

Dodao je i kako ih je Amal te večeri sve fotografisala i da joj je dao svoju imejl adresu. 'Rekla je da će mi poslati fotografije mojih roditelja. I zaista, učinila je to. Tako smo počeli da se dopisujemo. Nisam znao želi li izaći sa mnom, mislio sam da smo samo prijatelji', rekao je najveći holivudski zavodnik na šta se voditelj u svom stilu nadovezao: 'Ma ko bi uopšte izašao s tobom, iskreno, Kluni?!'...

 

Danas su Kluniji srećni roditelji blizanaca koji su na svet došli u junu. Dečak i devojčica nose ime Aleksandar Ela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija