• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

01.02.2018

15:06

SAD JE VAŽNO BITI PRAVI PRIJATELJ! Vojin Ćetković se ne odvaja od bolesnog Glogovca!

Showbiz

SAD JE VAŽNO BITI PRAVI PRIJATELJ! Vojin Ćetković se ne odvaja od bolesnog Glogovca!

Podeli vest

Glumac Vojin Ćetković pomaže najboljem prijatelju Nebojši Glogovcu da pobedi rak pluća, koji mu je nedavno dijagnostikovan

Glumac Vojin Ćetković ne odvaja se od svog kuma Nebojše Glogovca, koji se bori sa rakom pluća, a čak ga vodi i na terapije!

Njihovo druženje počelo je na Fakultetu dramskih umetnosti pre 27 godina, a s vremenom su postali nerazdvojni.

Zbog toga je suprug glumice Slobode Mićalović odlučio da se ne odvaja od najboljeg prijatelja i kolege, sve dok ovaj ne pobedi opaku bolest.

- Vojin se mnogo potresao kad je čuo da Nebojša ima karcinom i odmah mu se našao kao najveća podrška. Studirali su na istoj klasi i već skoro tri decenije su veoma bliski. Ćetković mu je bio kum na prvom venčanju, krstio mu je sinove, pa ne čudi što ga je prijateljeva nesreća duboko pogodila. Sve vreme je uz njega, vozio ga je na preglede, svakodnevno ga obilazio u bolnici. Uz njega je i dok prima hemioterapiju - otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

CELA SRBIJA JE UZ NJEGA! Životna drama Nebojše Glogovca, slavni glumac SE BORI ZA ŽIVOT!

Na vezi sa lekarima

On dodaje da je Ćetković svakodnevno na vezi sa lekarima i specijalistima, raspitujući se o različitim vrstama lečenja koje bi mogle da pomognu jednom od najboljih srpskih glumaca srednje generacije.

- Nebojša je jedno vreme trpeo jake bolove, a Vojin je uz pomoć lekara našao flastere sa analgetskim dejstvom, koji su mu pomogli. Uz Glogovca je i supruga Milica, ali ona mora da brine i o ćerkici Sunčici, koja ima tek nešto više od godinu dana. Velika podrška su mu i sinovi iz prvog braka Miloš i Gavrilo - priča naš izvor.

Dobro se drži

Kako saznajemo, Nebojša svakodnevno prima hemioterapiju na Institutu za onkologiju u Beogradu, koju dobro podnosi.
- On se odlično oseća, sestre i lekari su iznenađeni koliko odlično podnosi prvi ciklus lečenja. Uopšte ne izgleda bolesno, raspoložen je i pozitivan. Zbog njegovog psihičkog zdravlja, ali i virusa koji trenutno vladaju, doktori su odlučili da od kuće dolazi na lečenje, a ne da leži u bolnici - otkriva naš izvor.

NEBOJŠA GLOGOVAC HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Glumac teško bolestan!

Slavnom glumcu nedavno je na Institutu za onkologiju dijgnostikovan rak pluća, zbog čega je šest dana proveo u bolnici, iz koje je pušten u utorak. Glogovac je i ranije imao zdravstvenih problema, pošto je u junu 2015. godine zbog zakrčenja krvnih sudova primljen na Institut za kardiovaskularne bolesti na Dedinju.

Zajedno od "Porodičnog blaga" do "Nemanjića"

Instagram

Dugogodišnji prijatelji su prošle godine snimali seriju "Nemanjići - rađanje kraljevine", a pre 15 godina glumili su i u "Porodičnom blagu". U septembru su bili na kanadsko-američkoj turneji sa predstavom "Hadersfild" Jugoslovenskog dramskog pozorišta, u kojoj zajedno igraju već 11 godina. Oni su na društvenim mrežama objavili fotografiju sa Goranom Šušljikom i Žarkom Lauševićem iz jednog kafića u Kanadi, u trenutku kada nikome nije bilo ni na kraj pameti da je Nebojša bolestan. Našli su se rame uz rame i u filmovima "Klopka", "Žena sa slomljenim nosem", u ekranizaciji komada "Hadersfild"...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 6 godina

Da je tekst o nekoj pevaljki, starleti, ili opozicionom politicaru komentari bi prstali. Jad i beda, duhovna i moralna.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Нажалост...класична медицина је ту упала у - "Ћорсокак"...!? А доктор Варбург још 1923 открио лек за рак, и добио НОБЕЛОВУ НАГРАДУ....!! али мафијаше из ... - Фармацеутске индустрије и ове наше: назови лекаре, који су "убице" у служби фармације...- то не занима... Само паре... Лекарска етика и морал...дубоко су на дну мора...А кад ће испливати...? Не зна се...!! Укуцајте на интернету Др. Варбург, Нобелова награда...И онда ће Вам бити јасно о чему Лала говори...

Ahah

pre 6 godina

Pa šta onda hoces da kažeš kad je čovek na dnu treba biti pravi prijatelj to je onda ustvari lažni prijatelj koji ti se kezi u facu.Znači zakljucak da pravo prijateljstvo ustvari i nepostoji ima izuzetaka ali vrlo malo podrska Glogovcu .

Posmatrac

pre 6 godina

Kada je covek psihicki stabilan i jak onda svu njegovu tugu vitalna sila baca u unutasnje organe. Tugu prebacuje na pluca a bes na jetru. Cesto su psihicki oboleli pacijenti sacuvali takvom odbranom svoje unutrasnje organe. Kada boli dusa stradaju pluca. Ljudi saznaju kasno da su oboleli jer su pluca organ koji ne boli. U zivotu je potrebno mnogo vise radosti koja nas cuva od bolesti. Narod kaze: "dokle je veka dotle je leka". Nebojsa Glogovac je veliki glumac.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija