• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: radaronline.com/Informer.rs

03.02.2018

16:31

(VIDEO) ZALJUBIŠKALA SE... Anđelina Džoli "bacila oko" na mlađeg kolegu!

Showbiz

(VIDEO) ZALJUBIŠKALA SE... Anđelina Džoli "bacila oko" na mlađeg kolegu!

Podeli vest

Anđelina Džoli (42) i Kris Hemsvort (34), izgleda, nisu slučajno sedeli jedno pored drugog na nedavnoj dodeli Zlatnih globusa

Godinu i po dana nakon razvoda od Breda Pita, poznata glumica je navodno bacila oko na mlađeg kolegu. Glumica, navodno, moli svoj tim da joj, ako je to ikako moguće, pronađu ulogu u nekom filmu sa njim. 
- Divi se njegovom radu i misli da je fantastičan glumac, pa bi u budućnosti volela da se nađe uz njega na filmskom platnu. Svi su primetili da 'procveta' kada se nađe u njegovom društvu - kaže izvor veb magazina Radar Onlajn. 

Reuters

I pored toga što je odlučila da se na neko vreme odmori od kamera, Anđelina Džoli se priprema za povratak u glumačke vode. I dok mnogi smatraju da njih dvoje na filmu bili savršen par, u stvarnosti ih ne vide zajedno.

Inače, Kris Hemsvort je od 2010. godine u srećnom braku sa Elsom Pataki, sa kojom ima troje dece. 
Otkako se razišla sa Bredom, Anđelinu su povezivali sa jednim bogatim britanskim preduzetnikom i sa kambodžanskim rediteljem.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija