• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

14.02.2018

10:21

(FOTO) BLEJK LAJVLI SMRŠALA 28 KG POSLE POROĐAJA! I to zahvljajujući ovom bizarnom triku

Showbiz

(FOTO) BLEJK LAJVLI SMRŠALA 28 KG POSLE POROĐAJA! I to zahvljajujući ovom bizarnom triku

Podeli vest

Američka glumica Blejk Lajvli otkrila je neobičnu tehniku za mršavljenje koja joj je pomogla da skine postporođajne kilograme

Tridesetogodišnja glumica Blejk Lajvli je u oktobru mesecu 2016. godine po drugi put postala majka. Ona je rodila zdravu devojčicu, kojoj je dala popularno ime Ines. 


Blejk je brzo počela da puni novinske stupce, da se pojavljuje na mnogim holivudskim žurkama i osvojila sve savršenim izgledom. 

Ipak, supruga Rajana Rejnoldsa nije bila zadovoljna oblinama koje je dobila u trudnoći, te je sve vreme nakon porođaja aktivno trenirala. 

Nedavno se pohvalila postignutim rezultatima na Instagramu, kada je sa svojim pratiocima podelila fotografiju sa treninga.

Blejk je tako u uskom sportskom grudnjaku i helankama, pokazala savršene tonirane mišiće stomaka, a potom otkrila na koji način je uspela da izgubi kilograme. 

Kako kaže motivaciju je pronašla, ni manje ni više, nego na Instagramu. 

 - Izgleda da možeš smršati 28 kilograma koje si nabacio u trudnoći, tako što ćeš skrolovati Instagramom i pitati se zašto ne izgledaš kao svi ti bikini modeli -  započela je Lajvi.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija