• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

17.02.2018

12:17

(FOTO) OTKRIVENI PRAVI RAZLOZI RAZVODA DŽENIFER ANISTON! Spavaš li mirno, Bred?

Showbiz

(FOTO) OTKRIVENI PRAVI RAZLOZI RAZVODA DŽENIFER ANISTON! Spavaš li mirno, Bred?

Podeli vest

Iako je holivudska glumila Dženifer Aniston izdala saopštenje o razvodu, ona nije htela da otkrije prave motive rastanka. Svetski mediji već pišu o sukobima para, a ima i onih koji su u u celu situaciju uvukli i Bred Pita

Prema pisanju portala "Entertainment Tonight" Dženifer Aniston i Džastin Turu već duže vreme imaju probleme u braku koji, uprkos svim pokušajima, nisu mogli da reše. 

Navodno, slavni par je od venčanja 2015. godine imao problem da se dogovori oko mesta stanovanja, što je glumici bilo veoma važno. Džastin je navijao za Njujork, a Dženifer je želela da žive u Los Anđelesu, savršenom mestu za karijeru ali i privatnost. 

Ipak, zvezda serije "Prijatelji" pristalaje da se dogovori sa suprugom i preseli u njegov stan u Njujorku. Time je očito bila nezadovoljna, jer su je paparaci opsedali non stop i bilo je nemoguće izbeći ih.

Svetski mediji otkrivaju da je problem eskalirao, te je par imao brojne neprijatne situacije i sa komšijama. Navodno, jednom je nepoznata osoba prekrila Džastinov motor kriškama salame, zbog čega su se odmah iselili iz zgrade. 

ZA SVE JE KRIV BRED PIT? Razvode se Dženifer Eniston i Džastin Teru!


 - Džastin ima veoma raznoliku grupu prijatelja, nisu svi u filmskoj industriji. Prijatelj je sa ugostiteljima, komičarima, piscima, tatu majstorima... To je raznovrsna grupa, a on takvu mrežu ljudi nema u Los Anđelsu - kazao je izvor blizak paru. 

A post shared by Brad Pitt (@bradpitt0fficial) on Jan 25, 2017 at 12:30am PST



 - On može samo skočiti na motor i otići do kafića ili do prijatelja, ali za Dženifer, paparaci susvuda. On je zaista hteo da joj bude prijatno u Njujorku, čak je pokušao pregovarati s paparacima i dogovoriti da je snimaju samo jednom dnevno, a zatim puste na miru. Čak se preselio iz svog stana koji je obožavao. Dženifer je retko kada bila kod njega, ona je preferirala hotele, dok njemu nisu bili dragi -  dodao je izvor.

Osim ovih spekulacija o razvodu, nakon što je glumica objavila da se razvodi, njeni obožavatelji sumnjaju da je donekle za ovu odluku zaslužan njen bivši suprug Bred Pit. 

S obzirom da se on pre dve godine razveo od Anđeline Žoli, mnogi su uvereni da glumica želi da mu se vrati. 

",Dženifer i Džastin se razvode, čuješ li to Bred", i "Zamislite da se vrati Bredu i postane pomajka njegovoj deci", samo su neki od komentara vernih fanova Anistonove. 

Takođe, američki mediji tvrde da ona sada želi da bude sa Bredom i da su se "kockice konačno složile".

A post shared by Brad Pitt (@bradpitt0fficial) on Feb 2, 2017 at 10:04pm PST





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija