• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2018

17:27

RADOŠ BAJIĆ: U "Despotu" sam oslikao sve socijalne miljee!

Showbiz

RADOŠ BAJIĆ: U "Despotu" sam oslikao sve socijalne miljee!

Podeli vest

Despot ima malu firmu za izradu softvera "Despot kompani", tako ćemo kroz epizode imati i farmu pilića, crkvu, cvećaru, mesaru, prodavnicu, modne salone...

Autor nove vikend-serije "Šifra Despot" Radoš Bajić kaže da je u ovom ostvarenju uspeo da prikaže sve socijalne miljee. Kroz uzbudljivu komediju, koja je sinoć počela da se emituje na televiziji Pink, vodi nas kompjuterski programer Despot Despotović, kog igra glumac Đorđe Marković.

Bajić za Informer otkriva delić onoga što ćemo gledati u 45 epizoda.

45
epizoda ima serija "Šifra Despot"

- Despot ima malu firmu za izradu softvera "Despot kompani", koja posluje pod marketinškim sloganom "Lek za vaš kompjuter". On će nas kroz svoj posao voditi iz jednog ambijenta u drugi i kroz različite socijalne sredine. Tako ćemo kroz epizode imati i farmu pilića, crkvu, cvećaru, mesaru, prodavnicu, modne salone... To mi je bila idealna prilika da kroz radnju serije oslikam sve socijalne miljee - rekao je Radoš, autor najgledanijeg serijskog programa u regionu.

On dodaje da će se prva sezona emitovati narednih 30 vikenda.

Glavni junak serije vodiće vas kroz najrazličitije sredine i ambijente
Radoš Bajić

- Serija se snima već 120 dana neprestano i u njoj je dosad igralo 170 glumaca. Očekuje se da će do Vaskrsa, kada se završava snimanje prve sezone, igrati preko 200 glumaca - objasnio je reditelj i glumac.

Promo

Sinoć smo gledali...

* Upoznali smo se sa glavnim junakom Despotom Despotovićem. On dolazi na jednu farmu živine blizu Smederevske Palanke i tamo ga gazda Sima Solucija optužuje da mu ćurke i kokoške ginu zbog loše postavljene instalacije za njihovu ishranu.

Gledaćemo večeras (subota)

* U drugoj epizodi Despot će kasniti kod Peke Pljevljaka, kontroverznog biznismena, kom mora da postavi mrežu i proveri softver u novom spa-centru koji je ovaj lovator otvorio. Glavni junak to neće uraditi kako treba i provešće se kao bos po trnju.

Gledaćemo u nedelju

* U trećoj epizodi "Crveni alarm", koja je na programu u nedelju od 21 čas, Despot na nagovor svoje majke Rumenke odlazi na sistematski pregled na VMA kao kandidat na konkursu za programere koji je raspisala Vojska Srbije. Tu će upoznati svoju ljubav...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
A a

pre 6 godina

Nesto se mnogo uziveo u ove nove serije ali neprolaze mu glupe i dosadne.

radnik

pre 6 godina

sta se ovaj nakrao para preko rts to ne zna niko.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija