• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

19.02.2018

14:33

NERVNI SLOM NAKON RASKIDA! Kajli Minog progovorila o teškim trenucima sa bivšim verenikom!

Showbiz

NERVNI SLOM NAKON RASKIDA! Kajli Minog progovorila o teškim trenucima sa bivšim verenikom!

Podeli vest

Kajli Minog je naplaćenija australijanska pevačica svih vremena, a svoj status kraljice popa nastavlja da opravdava novim albumom i nastupima 

Međutim, prošlog februara je pretrpela privatnu dramu kada je raskinula veridbu sa Džošuom Sasom nakon tri godine veze, a tabloidi pisali da ju je Džošua prevario.

- Samo sam imala potrebu da stanem. Znala sam da mi je potrebno da zacelim. Moj mentalni sistem je bio kompromitovan. Mislim da se to zove nervni slom - istakla je pevačica u intervjuu za "Sunday Times".

Ona je dodala da je nakon toga pobegla na Tajland gde je provela neko vreme sama i dozvolila sebi da se oseti "apsolutno smireno".

APfoto

Uprkos situaciji kroz koju je prošla, Kajli ne smatra da joj je ljubav zauvek zatvorila vrata.

- Volim romantiku i volim da se osećam zaljubljeno ili volim nekoga. Verovatno ću naći ponovo ljubav. Da li će sve ići kako treba? Verovatno neće. Možda i hoće. Pokušaću - šaljivo je istakla ona i dodala da je priča sa Džošuom iza nje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija