• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

23.02.2018

15:02

(VIDEO) PLAVOOKA BOMBA! Upoznajte prelepu australijsku glumicu koju ćemo gledati na dodeli Oskara!

Showbiz

(VIDEO) PLAVOOKA BOMBA! Upoznajte prelepu australijsku glumicu koju ćemo gledati na dodeli Oskara!

Podeli vest

Samara Viving je glumica iz Australije koja je igrala u serijama "Out of the blue" i "Home and away" i filmu koji je prošle godine zapalio svet - "Tri bilborda ispred Ebinga u Mizuriju"

Plavooka plavuša danas slavi rođendan, 26, a mi ćemo je u to ime upoznati malo bolje:

Samara je rođenda u Adelejdu, ali je odrastala na Fidžiju, u Singapuru i Indoneziji. Potiče iz umetničke porodice - njen otac je reditelji umetnički direktor festivala Kanbera, njena sestra je takođe glumica, a ujak filmski i pozorišni glumac Hugo Viving.

A post shared by samara weaving (@samweaving) on Jan 17, 2018 at 6:04pm PST


Njena prva uloga je bila u sapunici "Out of the blue". Imala je samo 16 godina kada se pojavila na malim ekranima, a ubrzo posle ove serije dobila je ulogu u novoj "Home and away".

Pre pet godina je snimila svoj prvi film "Misteriozni put" u kojem je igrala pored ujaka Huga Vivinga.

A post shared by samara weaving (@samweaving) on Feb 16, 2018 at 1:49pm PST


Uporedo s glumom bavi se i manekenstvom. Pre dve godine se igrala u akcionoj komediji "Monster Trucks", a onda i igrala jednu od uloga u hit filmu "Tri bilborda..." koji je nominovan za Oskara.

A post shared by samara weaving (@samweaving) on Jan 19, 2018 at 3:35pm PST


Čekamo ceremoniju i Samaru na crvenom tepihu!

A post shared by samara weaving (@samweaving) on Nov 3, 2017 at 2:47pm PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija