• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2018

18:56

MUSTAFA HOĆE DA UZME EMINI DECU I BOGATSTVO: Niski udarci popularnog turskog pevača, RAZVOD KRENUO PO ZLU!

Showbiz

MUSTAFA HOĆE DA UZME EMINI DECU I BOGATSTVO: Niski udarci popularnog turskog pevača, RAZVOD KRENUO PO ZLU!

Podeli vest

Sandal je odustao od sporazumnog razvoda. Ne želi da deli novac i nekretnine sa srpskom pevačicom, niti starateljstvo nad njihovim sinovima Jamanom i Javuzom 

Mustafa Sandal ne bira način kako da u brakorazvodnoj parnici zadrži što veći deo bogatstva i  starateljstvo nad sinovima Javuzom i Jamanom! 

Po turskom zakonu, oni ne moraju da dele bogatstvo na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci
Izvor iz Turske

Kako Informer saznaje, jedan od najpopularnijih pevača Turske u dogovoru sa svojim PR timom i advokatima smislio je strategiju kako da preko tamošnjih medija utiče na sudstvo i njihovu krajnju odluku.

Emina već tužila turske medije

Emina Jahović je već tužila turske medije koji su se bez dokaza bavili pričama o njenom neverstvu. U jednoj od tamošnjih najpoznatijih zabavnih emisija tema je bio razvod Sandalovih i jedan novinar je izneo kako je pevačica obnovila vezu sa bivšim dečkom iz Srbije, pozivajući se na neke novinske članke. Pevačica je istog momenta angažovala advokate i tužila autora emisije.

- Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili da će sve deliti i da će starateljstvo biti zajedničko, s tim što bi deca bila kod majke, a on bi mogao da ih viđa kad i koliko želi. Međutim, on se u međuvremenu predomislio. Želi da Jaman i Javuz budu kod njega i da on određuje kada će Emina moći da ih viđa. Ona će u tom slučaju morati njemu da plaća alimentaciju. Pored dece, posebno mu je stalo da zadrži što veći deo bogatstva i da ne deli sa Eminom ništa od onoga što su stekli u braku - priča nam izvor upućen u situaciju među supružnicima.

On tvrdi da Mustafini ljudi žele da naprave što lošiju sliku o Emini kako bi javnost izvršila pritisak na sud kada bude donosio odluku o starateljstvu, ali i podeli imovine:

Instagram

Turski mediji, po dogovoru sa Sandalom, prenose da ga je Emina prevarila i zbog toga on ima mnogo veće šanse na sudu

- Po turskom zakonu, oni ne moraju bogatstvo da dele na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci. Ako muškarac ima dokaze da je supruga kriva za propast braka, na konju je! U tom slučaju ima mnogo veće šanse da zadrži novac, nekretnine, ali i decu. Mustafi ide na ruku što se u Srbiji piše o Emininom navodnom neverstvu sa Markom Miškovićem, jer se dogovorio sa turskim medijima da preuzimaju sve negativne tekstove o njoj. Njega predstavljaju u Turskoj kao prevarenog muža, a Eminu kao beskrupuloznu nevernicu - objašnjava naš sagovornik.

Mustafa je, navodno, bio u Srbiji kako bi i ovde angažovao neku marketinšku agenciju koja bi napravila kampanju protiv Emine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gogo

pre 6 godina

Bas me cudi sto tamo nije kao u Srbiji (u kojoj su inace zene ugrozene) da deca i pola imovine automatski pripadnu majci, plus da otac daje alimentaciju. Realno, kod nas sad samo drogiran muskarac ili potpuni mazohista moze da se ozeni.

Seka

pre 6 godina

Sram i stid da bude Mustafu kakav je malogradjanin i nesposobnjakovic ispao. Varao je Eminu stalno a sada blato baca na majku svojih sinova! To uvijek govori o slabicu i covjeku losih i zlih namjera i osobina! Emina uzmi najskuplje i najbolje advokate i nekamu ostanu nekretnine, djecu probaj zadrzati u svakom slucaju plemenitije ces ih vaspitati! Bas mi se zgadio,tikvan!

biber

pre 6 godina

Tako ti treba kada si htela turcina, Srbin ti nije dobar.

milan

pre 6 godina

Turci danas kao u Otomanskoj imperiji nekad posle razvoda postaju vlasnici dece a za imovinu i da ne pricam. Emina a i vi dragi citaoci shvaticete kad sud donese konacno resenje o razvodu zasto zene strane drzavljanke ne treba da se udaju za Turke.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija