• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2018

19:06

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC U PORODILIŠTU: Najsrećnija sam žena na svetu, jer sam RODILA KATJU

Showbiz

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC U PORODILIŠTU: Najsrećnija sam žena na svetu, jer sam RODILA KATJU

Podeli vest

Nataša Bekvalac je u sredu na svet donela devojčicu Katju u jednoj privatnoj klinici, a iz bolnice je objavila i fotografiju

Nataša Bekvalac kaže da je najsrećnija žena na svetu zato što je rodila zdravu i prelepu ćerkicu Katju. Pevačica se porodila u sredu po podne carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i sve je proteklo u najboljem redu. Uz nju je sve vreme bio i suprug, Luka Lazukić.

Pop zvezda je posle porođaja odlučila da se oglasi, pa je na Instagramu objavila fotografiju iz bolničke sobe i poručila:

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 1, 2018 at 12:46am PST


U sredu u 16.27 rodila sam Katju. Hvala vam na ljubavi, lepim rečima, željama i podršci
Nataša Bekvalac

- Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem. Samo se srcem dobro vidi. Ne postoji srećnija žena na svetu od mene.

Katja došla na svet dan ranije

Nataša Bekvalac je trebalo da se porodi 1. marta, ali je morala da se porodi dan ranije. Pevačica je u sredu otišla na rutinski pregled, dan pred porođaj, međutim, lekari su odlučili da je zadrže.
- Nata i Luka su otišli u kliniku i tog dana su planirali da završe još neke obaveze, ali ih je Katja iznenadila i na svet došla dan ranije - objašnjava izvor blizak pevačici.

Bekvalčeva se zahvalila svima koji su joj čestitali na prinovi i bili uz nju sve vreme.

- U sredu u 16.27 rodila sam Katju. Hvala vam na ljubavi, lepim rečima, željama i podršci - napisala je pevačica.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a Nataša je sve vreme imala podršku supruga. Luka je, po sopstvenoj želji, prisustvovao porođaju. On je sinoć sa prijateljima i porodicom proslavio rođenje ćerkice, i to u Natinom stanu na Dedinju. Ponosnim roditeljima je želja da naprave još jednu proslavu kada mama i beba dođu kući.

Pop pevačica će nakon izlaska iz bolnice zajedno sa bebom, suprugom i ćerkom Hanom otići u Čenej, gde se nedavno preselila. Celu kuću koja se nalazi na salašu opremila je po svom ukusu, a posebnu pažnju je posvetila spremanju sobe za Katju.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 24, 2018 at 10:27am PST


Čim se Nata malo adaptira kod kuće, ona i njen muž će okupiti svoje najbliže u kući na salašu
Izvor Informera

- Dugo je trajala potraga za idealnim enterijerom. Uređenje bebine sobe je zanimacija u kojoj uživaju svi budući roditelji, a kompanija "Bebi-bel" nudi mogućnost da taj kutak kreiramo onako kako smo oduvek želeli - izjavila je nedavno Nata i dodala da je ispunila svoju zamisao:

- Teško je odlučiti se za dizajn, sve je kvalitetno, komforno, prelepo. Kao velikom esteti i Vagi u horoskopu oduvek mi je bio izuzetno važan ambijent u kome živim. Soba naše ćerke je kao iz bajke, jer ja u njih još verujem.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija