• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs

06.03.2018

08:27

(FOTO) OVA SRPKINJA JE KRALJICA BOLIVUDA! Evo kako je lepotica iz Požarevca stigla do statusa BOGINJE U INDIJI!

Showbiz

(FOTO) OVA SRPKINJA JE KRALJICA BOLIVUDA! Evo kako je lepotica iz Požarevca stigla do statusa BOGINJE U INDIJI!

Podeli vest

Iako je rođena u Srbiji, za ovu megatalentovanu Požarevljanku je malo ko čuo. Ali je zato u Bolivudu jedna od najvećih zvezda!

Nataša Stanković, inače rođena Požarevljanka, a danas velika bolivudska zvezda, plesnu školu pohađala je 17 godina, a onda se latila modelinga i glume. I pogađate, u svemu tome ostvarila je veliki uspeh.

U Mumbaj je dospela 2012. godine posle probnih snimaka koje je napravio njen ujak. Njih je video vlasnik jedne domaće agencije i ponudio joj angažman. Na početku je glumila u nekoliko reklama, a onda ju je učešće u tamošnjem Velikom bratu vinulo u zvezde.

- To je nekako bila sudbina. Trebalo je da putujem u Istanbul i bila sam na putu ka aerodromu kada su mi javili da greškom nisu bukirali kartu. Vratila sam se kući, a onda su me zvali da me pitaju da li bih išla da radim u Indiju. "Što da ne?", pomislila sam - rekla je Nataša svojevremeno za Blic.

Nataša je savladala hindi u rijalitiju, a onda je izbačena iz kuće i svojim plesnim umećem nastavila je da gradi dalju karijeru. U 2015. godini pojavila se kao plesačica u spotu za pesmu poznatog di-džeja Vale Babua i repera Badšaha.

Danas uživa veliku popularnost u Bolivudu, pojavljuje se u brojnim spotovima, reklamnim kampanjama i na društvenim mrežama je prati skoro 250.000 ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Да л* је "Боли", или " Холи", важно је нисмо... - ГОЛИ...!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija