• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr.Informer.rs

10.03.2018

14:24

PENIS JE OPASAN I NISAM SE DUGO SEKSALA: Dženifer Lorens o strahu od polnih bolesti!

Showbiz

PENIS JE OPASAN I NISAM SE DUGO SEKSALA: Dženifer Lorens o strahu od polnih bolesti!

Podeli vest

Lorensova je zvezda aktuelnog filmskog hita 'Crveni vrabac' gde je prvi put snimila scenu u kojoj je potpuno gola. Glumica je 2014. bila žrtva hakera kada su njene golišave fotografije kružile internetom

Oskarovka Dženefer Lorens u nedavnom intervju za magazin The Sun priznala je da je privatno zapravo vrlo povučena i da strahuje od polnih bolesti, zbog čega retko stupa u intimne odnose. 

- Možda govorim kako da mi se sve to jako sviđa, ali zapravo ništa ne preduzimam kad treba da dođe do akcije. Seksala sam se samo s muškarcima s kojima sam bila u vezi. Zapravo se jako bojim i strahujem od polnih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera prvo poslala na testiranje. Penis je opasan - rekla je glumica i dodala da voli rukovanje i zagrljaje, jer je hvata panika od raznih bolesti.

Reuters

- Trenutno nisam u vezi i jasno dajem do znanja da se dugo nisam seksala. Teško je to, pogotovo u ovom svetu. Volela bih da uskoro nekoga nađem i budem srećna u vezi - objasnila je Lorensova koja je iz poslednje veze s rediteljem Darenom Aronofskim izašla u novembru prošle godine.

Inače, glumica je zvezda filma 'Crveni vrabac' gde je prvi put snimila scenu u kojoj je potpuno gola. Nije bila  zabrinuta zbog golotinje, već se brinula kako će izgledati njene bradavice, a obzirom na to da je na setu bilo jako vruće.

APfoto

- Mislila sam da izgledaju preveliko - rekla je Dženifer, gostujući u emisiji Elen Dedženeres. Glumica je 2014. bila žrtva hakera kada su njene fotografije na kojima je gola, kružile internetom.

Dok slavna glumica traži novu ljubav njen bivši dečko Daren Aronofski nije dugo patio nakon raskida, te je našao novu devojku, 26-godišnju britansku manekenku Suki Voterhaus, s kojom je viđen pre mesec dana. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija