• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2018

18:26

SNIMALI SMO U CRKVI KOJU JE HRVAT SPASIO OD RUŠENJA: Ovo je anegdota koju je Nebojša Glogovac ispričao Aleksandru Duniću na setu "Nemanjića"!

Showbiz

SNIMALI SMO U CRKVI KOJU JE HRVAT SPASIO OD RUŠENJA: Ovo je anegdota koju je Nebojša Glogovac ispričao Aleksandru Duniću na setu "Nemanjića"!

Podeli vest

Nebojša je bio raspoložen, demonstrirao je sav raskoš svog talenta, preneo je Aleksandar Dunić

Aleksandar Dunić se pojavljuje u petoj epizodi serije "Nemanjići", koja se emituje u nedelju na RTS-u, gde igra Vuka, vlastelina u Zeti. Glumac je neke od kadrova snimao sa pokojnim Nebojšom Glogovcem, koji tumači Vukana.

Gledaćete u nedelju:
Raška hoće da napusti dvor, Stefan joj ne da

U narednoj 5. epizodi, u nedelju, Stefan će pokušati da ubedi svog brata da se ništa nije promenilo između njih dvojice. Vukan će se povezati s papom, jer veruje da je tako najbolje za bezbednost Zete, kojom vlada. Raška saopštava Stefanu da je odlučila da napusti dvor, ali on ne pristaje na to. Stefan Nemanja boravi u manastiru kao monah Simeon...

Dunić se prisetio dana kada je bio na setu sa Glogijem u jednom manastiru u Popovom polju, pored Trebinja.

- Bio je to uspešan dan, lepo smo snimali, vladala je odlična atmosfera, opuštena, nije bilo napeto. Nebojša je bio raspoložen, demonstrirao je sav raskoš svog talenta. Posle njega je ostala trajna praznina, jer ne vidite nikoga u okolini ko bi mogao da zauzme to mesto - ispričao je Aleksandar za Informer.

Njemu će zauvek ostati urezana priča koju mu je tog dana ispričao Glogovac.

- Ne znam da li je priča tačna, ali Nebojša mi je rekao da je manastir gde smo snimali scene zapravo srpski i da je posle podele on ostao na muslimanskoj teritoriji. Nebojša mi je ispričao da je jedan Hrvat zalepio traku oko manastira, kao upozorenje da je to polje minirano. Na taj način ga je sačuvao, jer niko nije smeo da priđe i postavi eksploziv. Hrvatski oficir se poslužio lukavstvom i spasao srpsku bogomolju. To će mi zauvek ostati u sećanju - kaže glumac.

POKOJNI GLUMAC ODUŠEVIO SVOJOM ROLOM U ISTORIJSKOJ SAGI! Niko ne može da zameni Glogovca u Nemanjićima!

(FOTO/VIDEO) NEBOJŠA U ULOZI VUKANA RASPLAKAO SRBIJU: Svima zastala knedla u grlu posle pojavljivanja GLOGOVCA U "NEMANJIĆIMA"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija