• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

11.03.2018

16:21

SAMO JA ZNAM KAKO MI JE BEZ GAGE! Milena Dravić ni posle dve godine ne uspeva da preboli gubitak muža!

Showbiz

SAMO JA ZNAM KAKO MI JE BEZ GAGE! Milena Dravić ni posle dve godine ne uspeva da preboli gubitak muža!

Podeli vest

Glumica Milena Dravić i dalje pati za svojim suprugom Draganom Nikolićem, koji je preminuo 13. marta 2016. godine. I kolege ga se rado sećaju i za čuvenog Prleta imaju samo reči hvale

Dve godine od smrti legendarnog glumca Dragana Nikolića njegova supruga Milena Dravić ne uspeva da preboli gubitak muža.

Filmskoj divi se posle Gaginog odlaska pogoršalo zdravstveno stanje, zatvorila se u sebe i dugo nije mogla da radi. Nedavno je ponovo počela da glumi u seriji "Komšije", ali o patnji kroz koju prolazi otkako je ostala bez životnog saputnika retko priča.
- Ne želim da pričam o tome. Samo ja znam kako mi je što sam već dve godine bez Dragana - rekla je kratko glumica.

Neizbrisiv trag

Milena nije jedina koja ne može da zaboravi Nikolića. Pored brojnih obožavatelja i poštovalaca, i kolege su te koje često misle na legendarnog Prleta. Jedan od njegovih najboljih prijatelja Goran Sultanović i dalje ne može da veruje da ga nema.

Svi su ga voleli
Dragan je prosto bio neodoljiv, šarmantan, pravi šmeker, svi smo ga voleli Snežana Savić

- Teško mi pada da pričam o Draganu jer je bio moj veliki drugar. Kroz naše druženje najmanje smo pričali o poslu. Te naše male tajne i razgovore bih ipak zadržao za sebe jer je to naša privatnost i intima. Svake godine odem na Gagin grob na godišnjicu njegove smrti - otkrio je Sultanović.

Nikolić je jednu od svojih poslednjih uloga imao u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Reditelj ovog ostvarenja Radoš Bajić kaže da je trag koji je ostavio njegov prijatelj neizbrisiv.
- Gubitak osećamo svi koji smo sarađivali sa njim. Bezgranično smo ga voleli i poštovali. Veoma retko da prođe dan da se ne setim njegovog lika, talenta i njegove humanosti. Umetnici kao što je bio on ostavljaju trag zauvek - istakao je Bajić.

Poseban

Snežana Savić se sa posebnom radošću seća druženja sa Nikolićem na snimanju serije "Porodično blago".

Obilazim mu grob
Teško mi pada da pričam o Draganu jer je bio moj veliki drugar. Svake godine odem na Gagin grob na godišnjicu njegove smrti
Goran Sultanović

- Dragan je prosto bio neodoljiv, šarmantan, pravi šmeker, svi smo ga voleli. Od svakog ko je izvanredan u svom poslu gledala sam da naučim nešto, pa tako i od njega. U seriji "Porodično blago", što se glume tiče, izvlačio je iz mene ono najbolje. Bilo je veliko zadovoljstvo raditi s njim i svima nam nedostaje - ističe Snežana i dodaje da su Milena i on kao par bili posebni.
- Oni su dve jake individue. Uprkos tome uspeli su da ostanu zajedno tolike godine, a u isti mah i da zadrže svoje mesto pod suncem i naprave sjajne karijere. Uspeli su da ostanu odani jedan drugom, što je najvažnije u životu. To je danas jako retko - smatra glumica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija