• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

14.03.2018

10:02

JOŠ JEDAN RASKID! Điđi Hadid i Zejn Malik više nisu zajedno

Showbiz

JOŠ JEDAN RASKID! Điđi Hadid i Zejn Malik više nisu zajedno

Podeli vest

Kad su manekenka Điđi Hadid i muzičar Zejn Malik raskinuli u javnosti su se pojavila civilizovana saopštenja o težini te odluke. Njihov odnos, obećali su, ostaće pun ljubavi i poštovanja. Ali, čim je bura oko raskida do skoro najskladnijeg para prošla Zejn je na Instagramu "otpratio" i Điđi i njenu majku Jolandu

Điđi i Zejn su bili u vezi malo više od dve godine, a njihova ljubav započela je posle revije "Victoria's Secret". 

On je tek raskinuo sa Peri Edvards, a momak iz Bredforda otkrio je Ameriku. 

 - Dok je bio s Peri, iskusio je Ameriku kao i svaki prosečan Englez. Ali, zahvaljujući Điđi on se preselio, započeo je svoju muizički karijeru. Ona ga je zaista upoznala sa američkim životom - otkrio je insajder za "Hollywood report". 

Toliko su bili posvećeni jedno drugom, da se šuškalo i da su se verili. Zejn je nedavno istetovirao i grudi sa sa likom njegove devojke.

AP/Photo

Sada o svemu on kaže: 

 - Điđi i ja imali smo neverovatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi i dalje je neverovatno poštujem i cenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako divnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju ovu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vest. Volimo vas sve - napisao je Zejn na svom Tviteru. 

I Điđi je imala reči hvale, a sve je završila rečima: 

"Biće kako je suđeno".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija