• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.03.2018

15:23

(FOTO) BIVŠI BUBNJAR "Bitlsa" Ringo Star proglašen za viteza!

Showbiz

(FOTO) BIVŠI BUBNJAR "Bitlsa" Ringo Star proglašen za viteza!

Podeli vest

Bivši bubnjar "Bitlsa" Ringo Star proglašen je za viteza danas u Bakingemskoj palati, a novinarima je nakon ceremonije u šali rekao da od njih očekuje da mu, uz ime, stavljaju i titulu

Ringa, koji se na svečanosti pojavio u pratnji supruge Barbare Bah, za viteza je proglasio princ Vilijam, uručivši mu ceremonijalni mač, čime je postao ser Ričard Starki, što mu je pravo ime i prezime, prenosi Rojters.

 - Ne znam kako da adekvatno koristim ovu titulu, ali očekujem da je vi koristite -  rekao je Star pokazujući odlikovanje reporteru Bi-Bi-Sija nakon ceremonije.

Staru (77), koji je poreklom iz Liverpula, a danas živi u Los Anđelesu, dodeljivanjem viteške titule ukazano je priznanje za angažovanje na polju muzike, prema Novogodišnjoj počasnoj list britanske kraljice Elizabete, prenosi Rojters.

Tanjug/AP

Ringo, čije je pravo ime Ričard Starki, pridružio se Polu Makartniju, Džordžu Harisonu i Džonu Lenonu u "Bitlsima" kao zamena za bubnjara Pita Besta 1962. godine i povremeno je pevao vodeće vokale, pre svega u numerama "Yellow Submarine" and "With a Little Help from my Friends".

Postao je deo Rokenrol kuće slavnih kao član "Bitlsa" 1988, ali je njen "ukućanin" postao ponovo 2015, kao solista nakon što se čuveni muzički sastav raspao.

I Makartni je proglašen za viteza pre 21 godinu, podseća britanska agencija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59