• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

26.03.2018

23:17

KORTNI LAV "ZABORAVILA" DA PLATI POREZ: Novčani problemi zakucali na vrata?

Showbiz

KORTNI LAV "ZABORAVILA" DA PLATI POREZ: Novčani problemi zakucali na vrata?

Podeli vest

Pedesettrogodišnja Kortni Lav nagodila se sa američkim vlastima pre tri meseca oko neplaćenog poreza iz perioda od 2009. do 2011., pa im je platila 266 hiljada dolara, ali to nije sve

Navodno, Kortni državi duguje porez i za 2016. godinu, a dug je do sada dosegao 569 hiljada dolara, piše američki magazin „The Blast“. 
Inače, pevačica je prošlog meseca odala počast svom pokojnom mužu, frontmenu grupe Nirvana Kurtu Kobejnu, koji je počinio samoubistvo pre 24 godine. Par se venčao 1992. godine na Havajima, a ubrzo su dobili ćerku Frensis Bin (26) koja je nedavno producirala dokumentarni film „Kurt Kobejn: Montaža pakla“. 

- Moja ćerka je odradila sjajan posao. Dokumentarac je odličan i govori toliko toga što bi Kurt želeo da kaže
- rekla je Kortni. 

Kortni Lav se nedavno „vratila“ i na muzičku scenu i pojavila u spotu prijatelja Merlina Mensona za pesmu „Tattooed In Reverse“ u kojem glumi medicinsku sestru koja Mensona vozi u invalidskim kolicima.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija